Başbakanın Makam Aracı İçinden Canlı Yayın - Son Dakika
Güncel

Başbakanın Makam Aracı İçinden Canlı Yayın

Başbakanın Makam Aracı İçinden Canlı Yayın

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun araç içindeki ve yoldaki vatandaşlarla sohbet ederken görüntüleri "Periscope" adlı programla danışmanı tarafından canlı yayınlandı.

18.04.2015 15:38  Güncelleme: 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'dan İstanbul'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu yol boyunca karşılaştığı vatandaşlara makam aracının camını açarak selam verdi. Araç içindeki ve yoldaki vatandaşlarla sohbet eden Başbakanın bu görüntüleri Davutoğlu'nun Danışmanı Osman Sert tarafından "Periscope" adlı program üzerinden canlı yayınlandı.

DAVUTOĞLU TRAFİĞE GİRDİ, YARIMADA TURU ATTI

İstanbul' a öğle saatlerinde gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, trafiğe girdi yarımada turu attı.

Davutoğlu'nun Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne gideceği belirtildi. Ancak Davutoğlu'nun konvoyu D-100 Karayolu'nda Balat Sahil Yolu'na girdi. Trafik kesilmediği için konvoy yavaş yavaş ilerledi. Başbakan Davutoğlu bu sırada camı açarak vatandaşlara el salladı. İlgi yoğun olunca Davutoğlu, vatandaşları yanına çağırarak araçtan inmeden sohbet etti. Bazı sürücülerin isteği üzerine Davutoğlu, onlarla fotoğraf çektirdi. Araçlarından inen korumalar da makam aracını yürüyerek takip etmek zorunda kaldı. Yaklaşık 20 dakika bu şekilde ilerleyen Başbakan Davutoğlu'nun konvoyu Eminönü Meydanı'na geldi. Davutoğlu, burada araçtan inerek meydana geldi.

KRAVATINI ÇIKARIP DOLAŞTI

Vatandaşlarla el sıkışan Davutoğlu, engel olan korumalara da "Bırakın çocuklar ya çekilin" diye engel oldu. Vatandaşların fotoğraf çektirme ve el sıkışma isteklerinin hiçbirini geri çevirmeyen Davutoğlu, kravatını çıkararak korumasına verdi. Bu şekilde dolaşmaya devam eden Davutoğlu'ndan bir vatandaş kravatını istedi. Başbakan Davutoğlu, kucağına verilen bir bebeği sevdi.

Davutoğlu daha sonra meydandaki bir kestane tezgahına geldi. Tezgahtaki bütün kestaneleri alan Başbakan Ahmet Davutoğlu, hepsini vatandaşlara dağıttı. Meydandaki Yeni Camii merdivenlerine çıkan Davutoğlu, vatandaşlarla toplu fotoğraf çektirdi. Kucağına aldığı bir bebeği seven Davutoğlu daha sonra yürüyerek Galata Köprüsü'ne geçti.

GALATA KÖPRÜSÜNDE YÜRÜDÜ

Daha sonra Galata Köprüsünde yürüyen Davutoğlu amatör bir balıkçı ile sohbet etti. Davutoğlu, kovadaki balıkları inceleyip "bu balıkları buradan mı tuttun" diye sordu. Turistler ile İngilizce ve Arapça sohbet eden Ahmet Davutoğlu aracına binerek Galata köprüsünden halkı selamlayarak ilerledi. Trafik ışıklarında bekleyen Davutoğlu otobüs durağında bekleyen öğrencilerin fotoğraf çekme isteğini kırmadı. Davutoğlu aracından inerek öğrenciler ile 'selfie' çektirdi. Aracına tekrar binen başbakan aracı ile Karaköy'den Beşiktaş'taki çalışma ofisine doğru gitti.

PERİSCOPE NEDİR?

Son günlerin popüler sosyal medya uygulaması Periscope, canlı yayın yapma imkanı tanıyan bir program.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakanın Makam Aracı İçinden Canlı Yayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • benim oyum MHP ye: akp pkk hdp sarmaş dolaş. 20 15 Yanıtla
  • X-men: Dua buyurun İnşallah... Tamam, Egemen'e söyleriz, Twitter'dan bir "Bakara makara" buyurur hemen. 17 14 Yanıtla
  • Deli: Secim zamani vatandasa ihtiyac var secimden sonra ananida al git derler 22 8 Yanıtla
  • keskinli: HALK ADAMİ HAK ADAMİ ALLAHİN İZNİYLE YİNE BAŞBAKANSİN İNŞAALAH GÜÇLÜ BİRŞEKİLDE 11 17 Yanıtla
  • benim oyum MHP ye: pkk ya güç verme oyunu mhp ye ver 22 6 Yanıtla
  • Enko: Özlenen görüntüler bu ülkenin başbakanı böyle olmalı halkla iç içe 11 14 Yanıtla
  • addo keles: Guya halkin adami onun icin halkin icinde geziyor, secimlerden sonra hayatta bidaha 4 sene boyunca goremezsiniz 7 11 Yanıtla
  • MESUT: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kocaeli'de bugün açılışını yapacağı 195 eserin bir çoğu, yine Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde törenlerle açılmıştı. zaten vay koyunlar geri kalmışınız 5 8 Yanıtla
  • benim oyum MHP ye: hdp gelmesin diye oylar MHP 7 6 Yanıtla
  • ezz zazayım: Ula hayatın yalan artık asker polis memur işçi emekli herkes adaletli huzurlu bi ülke için mhp diyor 4 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Afganistan'da Şiddetli Yağış ve Sel Felaketi: 33 Ölü, 27 Yaralı
    12:19 Afganistan'da Şiddetli Yağış ve Sel Felaketi: 33 Ölü, 27 Yaralı

    Afganistan'ın bazı bölgelerinde son üç gündür etkili olan şiddetli yağış, kar yağışı ve sel baskınları sonucunda 33 kişi hayatını kaybederken, 27 kişi de yaralandı. Seller nedeniyle 600'den fazla ev hasar gördü, tarım arazileri ve yollar tahrip oldu. Yardım kuruluşları selden etkilenen ailelere yardım sağlamaya devam ediyor.

  • Tekirdağ Çorlu'da Sürücü Rahatsızlanarak Kaza Geçirdi
    12:19 Tekirdağ Çorlu'da Sürücü Rahatsızlanarak Kaza Geçirdi

    Tekirdağ Çorlu'da direksiyon başında rahatsızlanan sürücü, trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza, Alipaşa Mahallesi İsmetpaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ali Kayan kavşağı istikametinden Çetin Emeç Bulvarı istikametine seyreden Fatme Yıldız (60) idaresindeki TX 1357 TM plakalı (Bulgaristan) otomobil, sürücüsünün rahatsızlanarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki bir otomobile çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Fatme Yıldız'a ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    12:19 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hastaneye kaldırıldı. Ancak yaralılardan 4'ü hayatını kaybetti. Cenazeler, otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi ve defnedildi.

  • Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu
    12:18 Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu

    Körfez Gençlerbirliği Ragbi Kadın ve Erkek takımları Ankara'da düzenlenen 7'li Ragbi U18 Türkiye Şampiyonası'nda grup maçlarını kazanarak final etaplarına grup birincisi olarak katılmaya hak kazandı. 6 sporcu ise milli takıma davet edildi.

  • Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Parklarını Yeniliyor
    12:17 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Parklarını Yeniliyor

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında çocukların vakit geçirecekleri parklarda tamirat, bakım ve yenileme çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

  • Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı
    12:17 Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı

    TFF U15 Gelişim Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Denizlispor, Nazilli Belediyespor'u 4-1 mağlup ederek 36 puana ulaştı ve play-off'lara katılmaya hak kazandı.

  • Eğrigöl, tabii güzellikleriyle hayran bırakıyor
    12:16 Eğrigöl, tabii güzellikleriyle hayran bırakıyor

    Antalya'nın Gündoğmuş ilçesine bağlı Güzelbağ Yaylasında bulunan Eğrigöl, Torosların zirvelerinde yer alan tabii güzellikleriyle dikkat çekiyor. 2 bin 100 metre rakımda bulunan Eğrigöl, bitki çeşitliliği ve endemik bitkileriyle doğa ve fotoğraf tutkunlarını misafir ediyor. Yolların açılmasıyla bölgeye yoğun talep olduğunu belirten yayla sakinleri, Eğrigöl'ün güzelliğini görmek için herkesin toplandığını ifade etti.


Advertisement