Başbakanlık Genelgesi Okullara İletildi - Son Dakika
Yerel

Başbakanlık Genelgesi Okullara İletildi

Başbakanlık Genelgesi Okullara İletildi

Batman’ın Sason İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ümit Zorlu, Başbakanlık tarafından yayınlanan “Milli Güvenliği Tehdit Eden Örgüt ve Yapılarla İrtibatlı Kamu Çalışanları Hakkındaki Genelge”yi okullara ilettiklerini belirtti.

27.02.2016 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Sason İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ümit Zorlu, Başbakanlık tarafından yayınlanan "Milli Güvenliği Tehdit Eden Örgüt ve Yapılarla İrtibatlı Kamu Çalışanları Hakkındaki Genelge"yi okullara ilettiklerini belirtti.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Zorlu, okul idarecilerin hassasiyet göstermesini istediklerini belirterek, "Genelge doğrultusunda terör örgütleri veya legal görünüm altında illegal faaliyet yürüten yapılarla ilişki kuran veya eylem birliği içerisinde olan, bu örgüt ve yapıların emir ve talimatıyla hareket eden, bu örgüt ve yapılara yardım eden, kamu imkan ve kaynaklarını bu örgüt veya yapıları desteklemeye yönelik kullanan veya kullandıran, bu örgüt veya yapılarla mücadeleyi engelleyen, bu örgüt veya yapıların propagandasını yapan, kamu çalışanları hakkında ilgili mevzuatı çerçevesinde idari nitelikteki işlemler yetkili amirler tarafından ivedilikle yapılacaktır. Suç teşkil eden fiiller yönünden ise durum ivedilikle adli mercilere bildirilecektir. Belirtilen hususlar personel çalışmasına dayalı hizmet alımı ihalesiyle istihdam edilen personel hakkında da ilgili mevzuatı çerçevesinde titizlikle uygulanacaktır" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başbakanlık Genelgesi Okullara İletildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement