Başbakanlık Müşavirliğine Ahmet Minder Atandı - Son Dakika
Güncel

Başbakanlık Müşavirliğine Ahmet Minder Atandı

Başbakanlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Ekonomi, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm, Maliye, Milli Eğitim, Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

10.06.2014 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Ekonomi, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Kültür ve Turizm, Maliye, Milli Eğitim, Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Başbakanlık Müşavirliği'ne Ahmet Minder atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre; Başbakanlık Müşavirliği'ne Ahmet Minder, Maliye Bakanlığı Başhukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğüne Arslan Narin getirildi.

Ekonomi Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Adnan Yıldırım, Bakanlık Müşavirliğine ise Mustafa Sever getirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği'ne Rifat Kayaoğlu, Çalışma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Şeref Kazancı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına Harun Çiçek, Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Mustafa Apaydın, Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Numan Gümrük, İş Başmüfettişliğine İş Müfettişi Sinan Çörekli atandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, Bakanlık Müşavirliklerine Volkan Mutlu Coşkun, Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Kaya, Başmüfettişliğe İç Denetçi Salih Hartavi, Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Hakkari İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Hakkari İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Mehmet Yıldırım, Balıkesir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Erzurum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Erzurum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Osman Akar, Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne, Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdem Karadağ, Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Sırrı Yılmaz, Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Amasya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cahit Gülbay, Eskişehir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Mardin İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Salih Söğüt getirilirken;

Batman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Tercan, Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Yorulmaz, Elazığ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Kaygusuz ve Şırnak İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Yaldız başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Semra Atınç ve Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali İhsan Narlı başka bir göreve atanmak üzere görevlerinden alındı.

Milli Eğitim Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Necip Fazıl Kurt, Rehberlik ve Denetim Başkanlığına Atif Ala, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüne Hamza Aydoğdu, Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürlüğüne Semih Aktekin, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına Bilal Tırnakçı, I. Hukuk Müşavirliğine Hayati Cankaloğlu, İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığına Özcan Duman atandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Erzurum 13. Bölge Müdürlüğüne Ahmet Akkiprik, Orman Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılıklarına Ali Fuat Ünal, Halil Coşkun, Orman Genel Müdürlüğü Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Türk, Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Kara, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğüne Ahmet Sırrı Beşel, Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Korucu, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Ankara 5. Bölge Müdürlüğüne Isparta 18. Bölge Müdürü Murat Acu, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Isparta 18. Bölge Müdürlüğüne Mustafa Altunok atandı.

Orman Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Recep Kaşan, Antalya Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl, Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Musa Çelebi, Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Ersoy ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Elazığ 9. Bölge Müdürü Ömer Faruk Yiğitsoy başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başbakanlık Müşavirliğine Ahmet Minder Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement