Başhekim'den 'Hastanemiz Sağlam' Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Başhekim'den 'Hastanemiz Sağlam' Açıklaması

Başhekim\'den \'Hastanemiz Sağlam\' Açıklaması

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde halk arasında dolaşan “Kahta Devlet Hastanesi çöküyor” iddialarına karşın Başhekim İlyas Öner, "Hastanemiz sağlam" açıklaması yaptı.

24.04.2014 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde halk arasında dolaşan "Kahta Devlet Hastanesi çöküyor" iddialarına karşın Başhekim İlyas Öner, "Hastanemiz sağlam" açıklaması yaptı.

Uzm. Dr. Öner, halk arasında dilden dile dolaşan ve vatandaşlar arasında tedirginliğe neden olan olayla ilgili açıklamada bulundu. Söyelenellerin tamamının hurafe ve dedikodu olduğunu belirten Başhekim İlyas Öner, "Daha önce de birkaç kez bu tür söylentiler çıkmış ve biz de idare olarak bu konularla ilgili detaylı bilgiler vermiştik. Bu konular tamamen söylentiden ibaret olup, dedikodu kazanında kaynatılarak bilinçli veya bilinçsizce dillendirilerek başta hastanemizden sağlık hizmeti alan vatandaşlarımızın, sonra da çevre sakinlerinin, esnafın veya o civarda gayrimenkulü olan insanların tedirginlik yaşamalarına neden olmuştur. Hangi amaçla veya hangi nedenden dolayı böyle bir dedikodu çıktığını ve birilerinin de gerçekten buna nasıl inanabildiğini anlamakta güçlük çekiyorum. Bunlar tamamen hurafeden, dedikodudan ve anlamsız bir gündem oluşturmaktan başka hiçbir gerçekliği olmayan şeylerdir" dedi.

Hastanede bir çok problemi çözdüklerini ifade eden Öner, asansör, doğal gaza geçiş, tıbbi cihaz, hekim açığı, çevre düzenlemesi, yardımcı sağlık personeli sıkıntılarının giderildiğini kaydetti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başhekim'den 'Hastanemiz Sağlam' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement