Başhekim Dr. Damkacı'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başhekim Dr. Damkacı'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Başhekim Dr. Damkacı\'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ferhat Damkacı, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

13.03.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ferhat Damkacı, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında, sağlık hizmetinin doğuştan kazanılmış insani bir hak olduğunu belirten Dr. Damkacı, "İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve toplumun önemli hedeflerinden biridir. Bu nedenle hekimlik mesleği her zaman kutsal, saygın ve onurlu bir meslek olarak görülmüştür. Hizmetteki kalitenin artışı, halkın kaliteli sağlık hizmetine olan talebini artırmaktadır. Osmaneli'de sağlık hizmet sunumunda marka olmak hedefimize bilgi ve tecrübelerimizin ışığında, azim, çalışkanlık, fedakarlık gibi güzide özelliklere sahip başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık personelimizle birlikte yürüyoruz. Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım" diye kaydetti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başhekim Dr. Damkacı'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement