Başhekim Hayali, Çeyrek Asırdır Görevinin Başında - Son Dakika
Yerel

Başhekim Hayali, Çeyrek Asırdır Görevinin Başında

Başhekim Hayali, Çeyrek Asırdır Görevinin Başında

İzmir’in Tire ilçesinde yaşayan Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Hayali, çeyrek asırdır oturduğu yöneticilik koltuğunda başarılı çalışmalarıyla takdir topluyor.

02.01.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Tire ilçesinde yaşayan Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Hayali, çeyrek asırdır oturduğu yöneticilik koltuğunda başarılı çalışmalarıyla takdir topluyor.

Tire ilçesinde yaşayan ve başarılı çalışmalarıyla herkesin takdirini kazanan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Hayali, çeyrek asırdır vatandaşlara hizmet veriyor. Göreve geldiği günden bu tarafa ekibiyle sayısız başarılı çalışmalara imza atan Hayali, yurt içi ve yurt dışında hastanesine bir çok ödül kazandırdı. Devlet Hastanesi, bu çalışmalarla, Avrupa da ilk 29 hastane arasına girdi. 1992 yılında göreve geldiğimde hastanemizin yıllık poliklinik hizmeti 25 bin, ameliyat sayısı ise 450 civarındaydı. Hastanemizde tıbbi cihaz olarak bir adet demode röntgen cihazı vardı. Aradan geçen zaman zarfında poliklinik hizmeti yılda 600 bin Ameliyat sayımız ise 30 bin civarına ulaştı.

1992 yılında göreve geldiğini anlatan Hayali, kendi döneminde yaptığı çalışmalara değindi. Hayali, "1992 yılında oturduğu yöneticilik koltuğunda sağlık alanında Tire'lilere bir çok hizmet sunan ve sayısız başarıya imza atan Fatih Hayali, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere hastanesine bir çok ödül kazandırdı. Avrupa da ilk 29 hastane arasına girmeyi başaran Tire Devlet Hastanesi, aynı zamanda dijital hastane dönemine geçerek Avrupa'da ödüle layık görüldü. Ayrıca bölgemizde bulunmayan ve Kanser hastalarımıza hizmet vermek için Kemoterapi merkezimizi de hizmetimize kazandırdık. Bu sayede vatandaşlarımız İzmir'e gitme derdinden kurtuldu. Son olarak Hastanemizde dijital dönemi başlatarak evrak derdinden kurtulup israfı önlemiş olduk" dedi.

"BAŞARININ SIRRI ADALETLİ YÖNETİM"

Fatih Hayali, başarısının sırrını ise şöyle anlattı: "22 yıllık yöneticilik hayatıma bu kadar proje sığdırabildim. Bence buradaki en büyük başarı Tire Devlet Hastanesinde çalışan tüm personelle 22 yıldır birlik ve beraberlik içinde çalışarak insan ve fikir ayrımı gözetmeden adaletli bir şekilde çalışmak oldu. 2014 yerel seçimleri öncesi üç aylık Başhekimlik görevinden ayrılmıştım. Bu zaman zarfında İstanbul da bulunan özel bir hastaneden yöneticilik teklifi alarak sözleşme imzaladım.Bu teklif hastane çevresinde hemen yankı bulunca gelen yoğun baskılar nedeni ile sözleşmemi iptal ederek Tire Devlet Hastanesindeki yöneticilik görevime geri döndüm.Çünkü Tire'de iyi bir hekim kadrosuna sahibiz. Benim geri dönme nedenim de benim yokluğumda bu kadronun dağılacak olmasıydı. İşte 22 yıllık başarının sırrı adaletli yönetim ve personele duyulan saygı ve sevgidir." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başhekim Hayali, Çeyrek Asırdır Görevinin Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement