Başhemşirelikten Müdürlüğe Atandı - Son Dakika
Yerel

Başhemşirelikten Müdürlüğe Atandı

Başhemşirelikten Müdürlüğe Atandı

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Devlet Hastanesi’nde yıllardır hemşirelik yapan Leyla Teker, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak atandı.

14.01.2016 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Devlet Hastanesi'nde yıllardır hemşirelik yapan Leyla Teker, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak atandı.

Malazgirt Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olan Başhemşire Leyla Teker, 15 yıllık hizmetimin karşılığını aldığını belirterek, "Yıllardır Malazgirt Devlet Hastanesi'nde hemşire ve başhemşire olarak çalıştım. Türkiye genelinde tüm hastanelerin kamu hastaneler birliğine bağlanmasıyla birlikte acılan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne atanmak çok güzel bir duygu. Yıllardır hemşire olarak hizmet ettiğim bir kurumda, şimdi müdür olarak çalışmak tarifsiz bir duygu" dedi.

Malazgirt Devlet Hastanesi Müdürü Hüseyin Haydaroğulları ise, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olan Leyla Teker'e yeni görevinde başarılar dileyerek, "Yıllardır hastanemizde hemşire ve başhemşire olarak başarılı işlere imza atmıştır. Yıllardır Malazgirt Devlet Hastanesi'nde özveriyle çalışan bu arkadaşımıza yeni görevinde başarılar dilerim" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başhemşirelikten Müdürlüğe Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement