Başı Kesildiği Öne Sürülen Muhasebeci Avcılar Kaymakamı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başı Kesildiği Öne Sürülen Muhasebeci Avcılar Kaymakamı'nı Ziyaret Etti

Başı Kesildiği Öne Sürülen Muhasebeci Avcılar Kaymakamı\'nı Ziyaret Etti

Darbe girişimi sırasında öfkeli bir grup tarafından başının kesildiği öne sürülerek fotoğrafı paylaşılan 23 yaşındaki Burak Salıvermez, oturduğu Avcılar'da, Kaymakam Hulusi Doğan'ı ziyaret etti.

18.07.2016 10:05  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darbe girişimi sırasında öfkeli bir grup tarafından başının kesildiği öne sürülerek fotoğrafı paylaşılan 23 yaşındaki Burak Salıvermez, oturduğu Avcılar'da, Kaymakam Hulusi Doğan'ı ziyaret etti.

"HABERLERİ GÖRÜNCE ŞOKE OLDUM"

Dün akşam Avcılar Emniyet Müdürlüğü'ne giden ve burada Kaymakam Doğan ile görüşen Burak Salıvermez, kötü niyetli çeşitli sosyal medya ve bazı yayın organlarında başının kesildiğine dair paylaşım ve haberleri görünce şoke olduğunu söyledi.

AİLESİ VE TANIDIKLARI PERİŞAN OLDU, PSİKOLOJISI BOZULDU

Avcılar'da oturduğunu ve muhasebecilik yaptığını belirten Salıvermez, Nevşehir doğumlu olduğunu, askerliğini iki yıl önce Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde tamamladığını anlatırken, ailesini ve tanıdıklarını perişan eden, psikolojik dengesini bozan bu kişi ve yayınlara karşı dava açacağını söyledi.

"ASKERDEN 2 YIL ÖNCE GELMİŞ, SON DERECE SAĞLIKLI"

Avcılar Kaymakamı Doğan, bu ziyareti sosyal medya hesabından duyururken, "Paralel darbeci sahtekarların dezenfarmosyonu için yapılan sahte bilgilerde kullanılan 1993 Nevşehir doğumlu Burak Salıvermez kardeşimizle beraberiz. Burak Salıvermez kendisiyle ilgili bu yalan haberden çok rahatsız. Şu an son derece sağlıklı, hiç bir şeyi yok. Askerliği de iki yıl önce bitirmiş. Allah Paralelin her türlü şerrinden korusun" diye yazdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başı Kesildiği Öne Sürülen Muhasebeci Avcılar Kaymakamı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement