Basım Dünyası Boğaz'da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Basım Dünyası Boğaz'da Buluştu

UPM, basım endüstrisinin önde gelen temsilcilerini 03 Eylül'de İstanbul Boğazı'nda düzenlenen onuncu geleneksel tekne gezisinde bir araya getirdi.

16.09.2014 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenilenebilir hammaddelerden ürettiği ürünleri ile dünya çapında fark yaratan Finlandiyalı kâğıt üreticisi UPM, 03 Eylül'de Basım Sanayii Eğitim Vakfı (BASEV) tarafından düzenlenen tekne turuna sekizinci kez sponsorluk desteği vererek, baskı, kâğıt, mürekkep ve donanım gibi süreç zincirinde yer alan firmaları İstanbul'da bir araya getirdi.

Tekne turunda konuşan UPM Türkiye Genel Müdürü Gülay Akkuş, BASEV'e teşekkür ederek, şunları söyledi: "Tekne gezimizin her sene sektör tarafından heyecanla bekleniyor olması ve farklı simaların katılımı ile gerçekleşmesi hem sektör hem de bizim için çok değerli. Bu yıl sizlerle paylaşmak istediğim önemli bir sponsorluk projemiz var. İstanbul matbaa meslek liseleri öğrencilerinin Matbaa Teknolojisi ile Grafik ve Fotoğraf alanı meslek dersi kitapları sponsorluğumuz dahilinde öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılacak. Umuyoruz ki bu projemiz Türkiye'deki diğer matbaa meslek liselerine de yayılabilir. Bu duyuruyu yapmaktan büyük memnuniyet duyuyorum ve sizleri de MEGEP projesine destek olmaya davet ediyorum."

BASEV, gecenin anısına Gülay Akkuş'a bir plaket sundu. Ayrıca, BASEV'in onuncu tekne gezisi anısına Mehmet Ulusel'in iki adet tıpkıbasım eseri de Gülay Akkuş'a hediye edildi. İstanbul Boğazı'nın eşsiz atmosferinde gerçekleştirilen tekne turunda, bir araya gelerek sohbet etme imkânı bulan BASEV üyeleri ve konukları eğlenceli saatler geçirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Basım Dünyası Boğaz'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement