Basın Camiasından Emniyet Müdürü Gülveren'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Basın Camiasından Emniyet Müdürü Gülveren'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Basın Camiasından Emniyet Müdürü Gülveren\'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Gaziantep’te görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e ziyarette bulundu.

08.02.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları Emniyet Müdürü Erhan Gülveren'e ziyarette bulundu.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Basın Yayın Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Orhan Kızılaslan, Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Aslı Emektar, Hakikat Gazetesi Sahibi Yaşar Özen, Türk Basın Birliği Gaziantep Şubesi Başkanı M. Erhan Durukan, Doğuş Gazetesi yazarı Süleyman Bademoğlu ve Denge Gazetesi sahibi Hacı Salıcı'dan ve DHA'dan Adsız Günebakan'dan oluşan bir heyet Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Basın heyetinin ziyaretinden son derece memnun kaldığını ifade eden Gülveren, basının kamusal anlamda önemli bir role sahip olduğunu belirtti. Doğum gününe tekabül eden 23 Ocak'ta göreve başlamasının kendisi için önemli olduğunu kaydeden Gülveren, önceliklerinin hizmet olduğunu ve kent için faydalı çalışmalar yapmak istediğini ifade etti.

Gaziantep'in Türkiye'nin marka şehri olduğunu vurgulayan Gülveren, "Türkiye'nin marka şehrinde hizmet etmek bizim için önemli bir görevdir. Bu bir bayrak yarışı. Bizden öncekilerin hizmetlerini üstüne koyarak sürdürmek istiyoruz. Bizim için önemli olan hizmettir" dedi.

Orhan Kızılaslan ise, Gaziantep'te Emniyet ve Basın arasında şu ana kadar hep iyi ilişkiler bulunduğunu ve önümüzdeki dönemde daha da iyi olmasını umut ettiklerini vurgulayarak "Basın devlet ile millet arasında köprü görevi görmektedir. İkisi de önemli bir kamu görevini üstlenmektedir" dedi. Kızılaslan ve beraberindekiler Gülveren'e hayırlı olsun diyerek ziyaretlerini sonlandırdı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Basın Camiasından Emniyet Müdürü Gülveren'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement