Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay, Nevşehir'de - Son Dakika
Güncel

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay, Nevşehir'de

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay: - "Bulunduğu yerle yetinmeyen, daha çok çabalayan ve geleceğe hazırlanan, kamu ilanlarıyla değil iyi haberlerle reklamın geleceğini bilen basın-medya anlayışı olması gerekir" Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, "Bulunduğu yerle yetinmeyen, daha çok çabalayan ve geleceğe hazırlanan, kamu ilanlarıyla değil iyi haberlerle reklamın geleceğini bilen basın-medya anlayışı olması gerekir" dedi.

11.12.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay: - "Bulunduğu yerle yetinmeyen, daha çok çabalayan ve geleceğe hazırlanan, kamu ilanlarıyla değil iyi haberlerle reklamın geleceğini bilen basın-medya anlayışı olması gerekir" Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, "Bulunduğu yerle yetinmeyen, daha çok çabalayan ve geleceğe hazırlanan, kamu ilanlarıyla değil iyi haberlerle reklamın geleceğini bilen basın-medya anlayışı olması gerekir" dedi.Valilik toplantı salonunda yerel ve ulusal gazete çalışanlarıyla bir araya gelen Atalay, Nevşehir'in tarihi ve kültürel zenginlikleri barındıran önemli bir merkez olduğunu söyledi.Daha önce farklı görevlerde bulunduğu sırada Kapadokya'ya geldiğini ancak Basın İlan Kurumu Genel Müdürü sıfatıyla ilk defa Nevşehir'e geldiğini aktaran Atalay, "Bu bölge Anadolumuzun her yerindeki zenginlikleri gibi olağanüstü bir yer olarak karşımıza çıkıyor. Hep hayranlıkla gelip bakarız. Turistler de gelip bakar, gelenler hayran kalır, görenler 'muhteşem' der. Ama göremeyenlere de buraları tanıtmamız lazım" diye konuştu.Atalay, şubeleri bulunan il sayısını 12'den 41'e çıkardıklarını, gelecek yıl Nevşehir'de de şube açılması için çalışma yapıldığını kaydetti. Anadolu Ajansı'nın son dönemlerdeki başarısına da değinen Atalay, "Devletimizin gururlu ajansı olarak hep göğsümüzü kabartıyor. Hele hele son yıllarda yaptığı atılımlarla dünya çapında bir üne de kavuştu. Çektiği ve yayınladığı fotoğraflarla, bunun yanında da görüntülerle dünya basınında da yer almayı başardı" ifadelerini kullandı.Gerek yerelde gerekse yurt genelinde yapılan çalışmaların basın sayesinde halka duyurulduğuna dikkat çeken Atalay, şöyle devam etti: "Basın etkili olmazsa hükümet, valilik ve belediye olarak neler yaparsanız yapın, basınımız onları yazmazsa, fotoğraflamazsa, görüntüye çekmezse ve Türkiye ile dünyaya göndermezse çok bir işe yaramıyor. Onun için daha iyiyi kovalayan bir basın olmak durumundayız. Bulunduğu yerle yetinmeyen, daha çok çabalayan ve geleceğe hazırlanan, kamu ilanlarıyla değil iyi haberlerle reklamın geleceğini bilen basın-medya anlayışı olması gerekir. Bunun için de biz BİK olarak kamu ilanlarının devamını, çoğalmasını arzu ediyoruz. Ancak bunlarla da ne kadar çoğalırsa çoğalsın yetinilmemeli. Bunun yanında satıştan da en az onun kadar gelir elde etmenizi, reklamdan da daha fazla pay almanızı arzu ediyoruz ki daha çok yatırım yapın, muhabirlerinize daha çok maaş verin, daha iyi imkanlarla mesleğinizi yapabilesiniz." Atalay'ın basın mensuplarının sorularını da yanıtladığı toplantıya, BİK Kayseri Şube Müdürü Osman Başeğmez, Nevşehir Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Haydar Güneyli, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca ile ulusal ve yerel medya kuruluşlarının temsilcileri katıldı. -Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay, Nevşehir\'de
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay, Nevşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Amasya'da hissedilen depremden dakikalar sonra korkutan yangın
    22:17 Amasya'da hissedilen depremden dakikalar sonra korkutan yangın

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi. Depremden dakikalar sonra Amasya'nın Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde bir ahırda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek bitişikteki samanlığa sıçradı. Yangına müdahale eden ekiplerin söndürme çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Denizli'de U dönüşü yapmak isteyen otomobile motosiklet çarptı, genç sürücü hayatını kaybetti
    22:17 Denizli'de U dönüşü yapmak isteyen otomobile motosiklet çarptı, genç sürücü hayatını kaybetti

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, U dönüşü yapmak isteyen bir otomobile motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü olan genç yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu
    22:13 Tokat'ta meydana gelen depremde Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında hasar oluştu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki Muhsin Yazıcıoğlu Cami'nin dışında bulunan mermer bloklarda hasar meydana geldi. Şarkışla Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, depremin ilçede hissedildiği ancak herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı belirtildi. Cami yapısında herhangi bir hasar oluşmadığı ve depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinin iletilmesi gerektiği ifade edildi.

  • Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı
    22:11 Depremzede yaşlı kadın korku dolu anları anlattı

    Tokat'ta meydana gelen depremden kaçarken yaralanan yaşlı kadın, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremde, Nazile Yeşilkaya ocakta madımak yemeği yaparken üstüne betondan tuğlalar düştüğünü ve bayıldığını ifade etti.


Advertisement