Basın Konseyi'nden Polisin Müdahalesiyle Yaralanan Gazetecilere 'Geçmiş Olsun' Mesajı - Son Dakika
Güncel

Basın Konseyi'nden Polisin Müdahalesiyle Yaralanan Gazetecilere 'Geçmiş Olsun' Mesajı

Basın Konseyi\'nden Polisin Müdahalesiyle Yaralanan Gazetecilere \'Geçmiş Olsun\' Mesajı

Basın Konseyi'nce yapılan açıklamada, "Ankara'daki yürüyüşde polisin orantısız müdahalesiyle yaralanan gazetecilere geçmiş olsun" denildi.

13.02.2014 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basın Konseyi'nce yapılan açıklamada,  "Ankara'daki yürüyüşde polisin orantısız müdahalesiyle yaralanan gazetecilere geçmiş olsun" denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Özel Yetkili Mahkemelerin kaldırılması, hukuksuzluğa son verilip Silivri ve Hasdal'ın kapılarının açılması ve uzun tutuklulukların sona erdirilmesi talebiyle, Meclis'e yürümek isteyen gruba polisin yaptığı müdahalede 3 gazeteci yaralandı. Halk Tv Kameramanı Özbey Özay plastik mermi nedeni ile gözünden yaralanırken, Ulusal Kanal Muhabiri Hüsna Sarı tazyikli suyun üzerine sıkılması nedeni ile yerlerde sürüklendi. Yerde sürüklenen Sarı'nın sırt kısmına bir de gaz bombası atıldı. Sarı ve Özay, olayın hemen ardından kaldırıldıkları hastaneden tıbbi müdahaleden sonra taburcu edildi.

Basın Konseyi olarak, polisin orantısız müdahalesine dayanmanın olanaksız olduğunu hatırlatıyor, başta yaralı gazeteciler olmak üzere, tüm yaralılara acil şifalar diliyoruz." - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Basın Konseyi'nden Polisin Müdahalesiyle Yaralanan Gazetecilere 'Geçmiş Olsun' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement