Basın Mensupları Yenimahalle'de Buluştu - Son Dakika
Yerel

Basın Mensupları Yenimahalle'de Buluştu

Basın Mensupları Yenimahalle\'de Buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara’da görev yapan basın mensupları ile iftarda bir araya geldi.

17.07.2014 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara'da görev yapan basın mensupları ile iftarda bir araya geldi.

İftara, Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Basın mensupları ile genel ve yerel siyaset üzerine sohbet eden Yaşar, basın mensuplarının çalışma koşulları ile ilgili de bilgi aldı.

İftarın ardından konuşma yapan Yaşar, basının kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde ve demokrasinin gelişmesinde önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Gazetecilerin şehirlerin gözü, kulağı olduğunu ifade eden Yaşar "Basın mensupları aslında kamu görevi üstleniyor. Her zaman basının doğru bilgiyi alması ve kamuoyu ile paylaşması bir ülkede demokrasinin gelişmesi için en önemli etkendir. Basın mensupları zor şartlarda çalışan emekçilerdendir. Siz basın mensubu arkadaşlarımıza Başkentimiz ve Yenimahalle'mizin gelişmesine verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

"RAMAZANIN MANEVİ RUHU YIL BOYU SÜRMELİ"

Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünün toplumdaki her kesimin birbirini sevmesi ve saygı duyması ile mümkün olduğuna kaydeden Yaşar, "Kimseyi ötekileştirmeden, dışlamadan olduğu gibi kabul etmeli, yaşam hakkı tanımalıyız. Birlik ve beraberliğimizi, ülkenin bütünlüğünü korumanın yolu ötekileştirmeden uzak durmakla mümkün olur. Ramazan boyunca iftar sofralarında yaşadığımız bu duygu tüm yıl boyunca sürmelidir" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Basın Mensupları Yenimahalle'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement