Basın Mensuplarına '1 Kasım Demokrasi Zaferi' Yemeği - Son Dakika
Yerel

Basın Mensuplarına '1 Kasım Demokrasi Zaferi' Yemeği

Basın Mensuplarına \'1 Kasım Demokrasi Zaferi\' Yemeği

AK Parti Adıyaman Teşkilatı, ‘1 Kasım Demokrasi Zaferi’ adı altında basın mensuplarına yönelik yemekli bir program düzenledi.

13.11.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Teşkilatı, '1 Kasım Demokrasi Zaferi' adı altında basın mensuplarına yönelik yemekli bir program düzenledi.

TPAO Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen '1 Kasım Demokrasi Zaferi' programına Adıyaman görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. Programa gazeteciler dışında Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş ve partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen, 7 Haziran ve 1 Kasım Genel Seçimleri'nde Adıyaman'da görev yapan basın mensuplarının yapıcı yayın çizgisi izlediklerini dile getirdi.

Seyfettin Bilen konuşmasında, "Davetimize icabet ederek, bizleri onurlandırdınız. Yoğun bir seçim sonrası yoğunluk yaşadık. Öncelikle 1 Kasım ve 7 Haziran'da çok yoğun, tempolu süreç geçirdik. Sizlerde bütün aşamalarda bizlere eşlik ettiniz; bundan dolayı emeklerine, yüreğinize, haberinize sağlık. Hamdolsun 1 Kasım'da milletin iradesi tecelli etti. Hem Adıyaman'da hem Türkiye'de milletin tercihi ile bir güven geldi. Genelde tüm basın mensupları, milletin iradesinin tecelli etmesinde hem hakem görevi üstlenmesi, hem de ülke meseleleriyle ilgili onurlu ve pozitif tavır sergileyerek bizlere katkı verdi.

AK Parti, 14 yıldan beri hizmet ediyor. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2002 yılında partimiz kuruldu. Milletin iradesi kapsamında ekonomik, demokrat, iktisadi gelişmeler oldu.

7 Haziran'da diğerleri, AK Parti'yi tek başına iktidar etmemenin gayretinde oldular ve bunu başardılar. Ama 7 Haziran'dan sonra AK Parti'siz bir ülkenin kaolitik, güvensiz bir ortam doğuracağını hepimiz gördük. 7 Haziran'dan sonra, yeniden doğma olarak nitelendirilen gayreti, 1 Kasım'da millet iradesi ve demokrasinin tecelli etmesiyle sonuçlandı. Allah bu ülkenin, bu milletin geleceğine dair, millete rağmen hesap yapanlara fırsat vermesin. Bu millete hizmet etmeyi bizlere nasip etti. Her şey geride kaldı. İnşallah bir bütün halinde milletimize hizmet edeceğiz. Basın mensuplarının olumlu, yapıcı eleştirilerle bizleri yönlendirmesini, iyi şeylerde akamızda durmanızı, kötü şeylerde bize uyarmanızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise konuşmasında, "Acısıyla, tatlısıyla bir seçim geçirdik. Millet üzerine düşeni yaptı. Türkiye'de istikrarı sağladı. Bundan sonra iş siyasilere ve bürokratlara düşmektedir. Siz basın mensuplarına düşen ise bunların takipçisi olacaksınız. Bundan sonra daha büyük bir aşk ve moralle hizmet etmenin gayretinde olacağız. Sizlerinde bizlere yol göstermede, yardımcı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmalar sonrasında Adıyaman'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerine teşekkür plaketi verildi. Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'da plaket alan gazetecilerin fotoğrafını çekti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Basın Mensuplarına '1 Kasım Demokrasi Zaferi' Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement