Basın Mensuplarına Saldırı - Son Dakika
Güncel

Basın Mensuplarına Saldırı

Basın Mensuplarına Saldırı

Düzce’de bir fabrikanın çatısından kar düşmesi sonucu iki kişinin yaralandığı olayı haberleştirmek üzere bölgeye giden basın mensupları, güvenlik görevlisi ve çalışanlar tarafından saldırıya uğradı.

16.01.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de bir fabrikanın çatısından kar düşmesi sonucu iki kişinin yaralandığı olayı haberleştirmek üzere bölgeye giden basın mensupları, güvenlik görevlisi ve çalışanlar tarafından saldırıya uğradı. Olayda 1 gazeteci yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, D-100 karayolu Olimpiyat Kavşağı mevkiinde bir fabrikanın çatısından kayan karlar nedeniyle 2 işçinin yaralandığı ihbarı üzerine bölgeye giden basın mensupları görüntü almaya başladı. Fabrikanın dışında bulunan ambulansı görüntülemeye çalışan gazetecilere, önce güvenlik görevlisi ardından da işçiler saldırdı. İşçilerle basın mensupları arasında sözlü tartışmalar yaşanırken, bazı işçiler fiziksel saldırıda bulundu.

Bu sırada yaşanan arbede sırasında Düzcenin Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tezcan Solmaz yaralandı. Yaralanan gazeteci polis aracıyla Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi edilmesinin ardından Polis Merkezine götürülerek ifadesi alındı. Her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

DERNEKLER SALDIRIYI KINADI

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ise, yaşanan saldırının ardından yaptığı açıklamayla basına yapılan bu saldırıyı esefle kınadığını belirterek, bu saldırının son olmasını diledi.

Akçakoca Gazeteciler Cemiyeti, yayınladığı mesajla saldırıyı kınarken, olayı gerçekleştirenlerin bir an önce cezalandırılmasını istedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Basın Mensuplarına Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement