Başına Kale Direği Düşüp Ölen Öğrencisi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Başına Kale Direği Düşüp Ölen Öğrencisi Toprağa Verildi

Başına Kale Direği Düşüp Ölen Öğrencisi Toprağa Verildi

Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde okulların açılmasına 1 gün kala Sağlık Meslek Lisesi bahçesinde arkadaşları ile oynarken başına kale direği düşmesi üzerine yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan 8'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Engin Erdoğan, toprağa verildi.

18.09.2014 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde okulların açılmasına 1 gün kala Sağlık Meslek Lisesi bahçesinde arkadaşları ile oynarken başına kale direği düşmesi üzerine yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan 8'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Engin Erdoğan, toprağa verildi. Engin'in mahalle arkadaşları da cenazede ön sırada saf tuttu.

Olay, geçen pazar akşamı Erek Mahallesi, Yüzüncü Yıl Bulvarı'ndaki Erbaa Sağlık Meslek Lisesi bahçesinde meydana geldi. Yakup ve Bahar Erdoğan çiftinin 5 çocuğundan en küçüğü olan, Harun Yüksel Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Engin Erdoğan, arkadaşı ile birlikte oynamak için okulun bahçesine gitti. Kapısı kilitli okul bahçesine duvardan atlayarak giren gençlerden Engin Erdoğan, oynamak için kale direğine asıldı. Bu sırada kale direği Erdoğan'ın üzerine düştü. Başından yaralanan genç yerden kalkamadı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine okula itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Üzerinden kale direği kaldırılan Engin Erdoğan ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk tedavisi yapılan genç daha sonra ambulansla Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Fakat burada önce beyin ölümü gerçekleşen talihsiz genç dün akşam saatlerinde öldü.

"MAHALLE ARKADAŞLARI ÖN SIRADA SAF TUTTU"

Tokat'tan ailesine teslim edilen Engin Erdoğan'ın cenazesi, Erbaa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenaze sabah saatlerinde ise, yakınları tarafından yaşadığı Ziya Gökalp Mahallesinde bulunan Haci Süleyman Çakıcı Camii'ne getirildi. Burada musalla taşına konulan cenaze öncesi Engin Erdoğan'ın babası Yakup ağabeyleri Tuncay ve Ahmet Erdoğan taziyeleri kabul etti. Cenazeye Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazının ardından ilçe müftüsü Mehmet Ceylan tarafından kıldırılan cenaze namazında, Engin Erdoğan'ın mahalle arkadaşlarının ön sırada saf tuttukları görüldü. Ayrıca Engin Erdoğan'ın eğitim gördüğü Harun Yüksel Ortaokulu'ndan gelen öğrencilerde cenaze namazını izledi. Kılınan namazın ardından Engin Erdoğan, şehir mezarlığında toprağa verildi.

"ERBAALI OLARAK ÇOK ÜZGÜNÜZ"

Cenaze sonrası açıklamalarda bulunan Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, "Gerçekten Erbaalı olarak üzgünüz. 15 yaşındaki bir kardeşimizi elim bir kaza sonucunda kaybetmiş bulunmaktayız. Ailesine başsağlığı diliyorum. Tabii böyle talihsiz olayların yaşanmaması içinde hem biz belediye olarak hem de kurumlar olarak tedbirleri alacağız. Üzüntümüzü hangi cümleleri kursak azdır, çok üzgünüz. İnşallah böyle olaylar bir daha yaşanmaz" dedi. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başına Kale Direği Düşüp Ölen Öğrencisi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement