Melikgazi Belediye Başkanı: Sansürün Kaldırılmasını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Melikgazi Belediye Başkanı: Sansürün Kaldırılmasını Kutladı

Melikgazi Belediye Başkanı: Sansürün Kaldırılmasını Kutladı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 24 Temmuz 1908'de Meşrutiyetin ilanıyla Türk basınından ilk kez sansürün kaldırılmasının 106'inci yıldönümünü kutladı.

23.07.2014 10:28  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 24 Temmuz 1908'de Meşrutiyetin ilanıyla Türk basınından ilk kez sansürün kaldırılmasının 106'inci yıldönümü münasebeti ile her yıl 24 Temmuz günü kutlanan Gazeteciler Bayramı dolayısı ile Kayseri ' de görev yapan medya çalışanlarına yönelik yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Her mevsim ve doğa şartlarında mekan ve zaman kavramı olmadan, mevcut şartlar içerisinde, gerektiğinde kendi yaşamları pahasına, kamuoyuna doğru, tarafsız, seviyeli ve ilkeli haber vermek için çalışan görsel ve yazılı basın çalışanların 24 Temmuz Gazeteciler Bayramlarını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim"

Kayseri ilinde görev yapan yazılı ve görsel basın yayın kuruluşlarını yakından takip ettiklerini belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, basın yayında haber iletişim ve teknoloji gelişmelerdeki hızlı değişim haber sunumunda da değişikliklere neden olduğunu artık bir silgi veya kalem açacağı boyutundaki cihazlar ile internet üzerinden naklen yayınlar yapıldığını kaydetti.

Kamuoyunu aydınlatmada gösterilen hassasiyetten dolayı

Haberin artık Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Kamuoyunu aydınlatmada gösterilen hassasiyetten dolayı basın mensuplarını gönülden kutladığını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Melikgazi Belediye Başkanı: Sansürün Kaldırılmasını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement