Başisekele'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Başisekele'den Kısa Kısa

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele ilçesi Yuvacık'ta inşa edilen modern futbol sahasında çalışmaların devam ettiği bildirildi.

23.10.2018 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Başiskele ilçesi Yuvacık'ta inşa edilen modern futbol sahasında çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, gençlerin spordaki başarılarına katkı sağlamak amacıyla yapımına başlanan futbol sahasında 700 kişilik tribünün temelinin atıldığı ve saha çevresinin perde betonlarının inşa edildiği kaydedildi.

Saha çalışmalarının 2019 yılında bitirilmesinin planlandığı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Etrafında yeşil alanlar ve otoparkıyla modern bir tesis olacak Yuvacık Futbol Sahası, 40 bin metrekare alan üzerine kurulacak. Tesisin çevresinde toplam 23 bin 300 metrekare yeşil alan bulunacak. 68 çarpı 105 metre ölçülerinde futbol sahasına sahip olacak tesiste 234 metrekarelik idari yapı yer alacak. Futbol sahasının etrafında bin 750 metrekare kırmızı renkli koşu parkuru oluşturulacak. Yuvacık da inşa edilen modern futbol sahası vatandaşların ve özellikle gençlerin çekim alanı olacak. Her yaştan vatandaşın faydalanabileceği modern futbol sahası, birçok sosyal donatısıyla hizmet verecek."

Başkan Ayaz esnafla buluştu

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, esnafla bir araya geldi.

Barbaros ve Sahil mahallelerinde esnafla buluşan Ayaz, vatandaşların taleplerini dinleyerek, sohbet etti.

Ayaz, her zaman vatandaşın yanında olduklarını dile getirerek, yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başisekele'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement