Başiskele'de Altyapı Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Başiskele'de Altyapı Çalışmaları

Başiskele\'de Altyapı Çalışmaları

Başiskele'de altyapı çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

29.09.2016 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başiskele'de altyapı çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ekiplerin her gün 600 metre ham yol açarak zemini dolgu malzemeleri ile sağlamlaştırıldığı kaydedildi.

Açıklamada, hafriyat ve dolgu işlemlerinin devam ettiği Yeniköy Merkez Mahallesi Melek Sokak ile Yaylacık Mahallesi Ulubatlı Sokak'ta yol çalışmalarının halen sürdüğü belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başiskele'de Altyapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • IMF Raises Global Economic Growth Forecast for 2024
    20:52 IMF Raises Global Economic Growth Forecast for 2024

    Uluslararası Para Fonu (IMF), 2024 için küresel ekonomik büyüme tahminini Ocak ayındaki tahminine göre 0.1 puan artırarak %3.2 olarak revize etti. IMF'nin Nisan ayı Dünya Ekonomik Görünüm raporuna göre, gelişmiş ekonomilerin bu yıl %1.7 büyümesi bekleniyor. Raporda, COVID-19 pandemisinin ve Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin yanı sıra düşük üretkenlik, artan jeoekonomik parçalanma gibi faktörlerin büyümeyi olumsuz etkilediği belirtildi. IMF, 2024 yılı için küresel ekonomik büyüme tahminini ise son yılların en düşük seviyesi olan %3.1 olarak açıkladı. IMF, enflasyonun düşmesine rağmen faiz oranlarının arttığını ve yüksek borçlu gelişmekte olan ülkeler için borç dinamiklerinin daha az olumlu hale geldiğini belirterek ülkelerin mali tamponlarını yeniden oluşturmalarını önerdi.

  • Muğla'da 34 düzensiz göçmen yakalandı, 25'i kurtarıldı
    20:49 Muğla'da 34 düzensiz göçmen yakalandı, 25'i kurtarıldı

    Muğla'nın Datça ilçesinde iki ayrı düzensiz göçmen olayında 12'si çocuk 34 düzensiz göçmen yakalanırken, 13'ü çocuk toplam 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Lastik botun su alarak batma tehlikesi yaşaması üzerine Sahil Güvenlik ekipleri müdahale etti ve 25 düzensiz göçmen kurtarıldı. Ayrıca, başka bir lastik bot da durdurularak içindeki 34 düzensiz göçmen yakalandı.

  • Sivas'ta devrilen otomobilin sürücüsü tedavi altına alındı
    20:43 Sivas'ta devrilen otomobilin sürücüsü tedavi altına alındı

    Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında, Ş.T.B. yönetimindeki bir otomobil park halindeki araca çarptıktan sonra devrildi. Kazada yaralanan sürücü, ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

  • Kandıra'da traktörü gölette mahsur kalan kişi kurtarıldı
    20:39 Kandıra'da traktörü gölette mahsur kalan kişi kurtarıldı

    Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde yaşayan Fevzi O., traktörünü yıkamak için girdiği Arıklar Göleti'nde mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle Fevzi O. kurtarıldı ve traktörü de iş makinası yardımıyla çıkarıldı.

  • Sakarya'da çıkan yangında çok sayıda büyükbaş hayvan telef oldu
    20:38 Sakarya'da çıkan yangında çok sayıda büyükbaş hayvan telef oldu

    Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde bulunan bir besi çiftliğinde çıkan yangında, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı ve çok sayıda büyükbaş hayvan telef oldu. Yangın, samanlık, ev ve ahıra sıçradı ve itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

  • Otomobil lastiğini kesti, kendisini durdurmaya çalışan şahsı bıçakladı
    20:33 Otomobil lastiğini kesti, kendisini durdurmaya çalışan şahsı bıçakladı

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir otomobilin lastiğini kesen bir şahıs ile onu durdurmaya çalışan bir kişi arasında kavga çıktı. Bıçak ve sopayla birbirine giren 2 şahıs yaralandı. Olay, Şeyh Sinan Mahallesi Garaj 2. Sokak üzeri Eski Sanayi mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, bir aracın lastiğini bıçakla kesen S.S. isimli şahıs, o esnada yol kenarında oturan E.K. tarafından görüldü. Aracın zarar gördüğünü fark eden E.K., bıçaklı saldırgana tepki gösterdi. İkili arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavga sonrası ikili bıçak ve sopayla birbirine girdi. S.S. sopayla başından yaralanırken, E.K. de bıçak darbesiyle bacağından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar, ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.

  • Silivri'de kahvehaneye av tüfeğiyle saldırı kamerada
    20:31 Silivri'de kahvehaneye av tüfeğiyle saldırı kamerada

    İstanbul Silivri'de bir kişi aralarında husumet bulunan şahsın kahvehanesine av tüfeği ile saldırı gerçekleştirdi. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli jandarma tarafından yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

  • Doruk Erolçevik, Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı
    20:30 Doruk Erolçevik, Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

    Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Doruk Erolçevik, Mısırlı rakibi Eslam Osama'yı yenerek dünya şampiyonu oldu. Erolçevik, erkekler epede ilk dünya derecesini elde ederek Türk eskrim tarihinde bir ilke imza attı. Şampiyonluk madalyasını T.C. Suudi Arabistan Krallığı Büyükelçisi Prof. Dr. Emrullah İşler'in elinden aldı.

  • Batman'da Sason Çayı'na uçan araç kayalıklarda asılı kaldı
    20:28 Batman'da Sason Çayı'na uçan araç kayalıklarda asılı kaldı

    Batman'da bir hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sason Çayı'na uçtu ve kayalıklarda asılı kaldı. Araçta mahsur kalan 2 kişi ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu kurtarıldı.


Advertisement