Başiskele Yolları Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Başiskele Yolları Yenileniyor

Başiskele Yolları Yenileniyor

Başiskele’de araçların ve yayaların rahatça ulaşımlarını gerçekleştirmeleri için imara uygun yollar ve kaldırımlar yapılıyor.

08.05.2016 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başiskele'de araçların ve yayaların rahatça ulaşımlarını gerçekleştirmeleri için imara uygun yollar ve kaldırımlar yapılıyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt ve üst yapı çalışmalarını kapsamında 500 metre uzunluğundaki Şehitekrem mahallesi Hürriyet caddesinde renkli baskı beton çalışması gerçekleştiriyor. Şehitekrem mahallesinde yaşanan yoğun kış şartlarını göz önüne alan Başiskele Belediyesi ekipleri, kış aylarında tuzlama çalışmalarının betona zarar vermemesi için beton yolun üzerini ince bir aşınma asfaltı ile kaplayacak. Yaya kaldırımlarının aydınlatmaları ise bordür aralarına koyulacak ışıklarla sağlanacak.

Cadde üzerinde ömrünü tamamlamış parke taşlarının sökümüne başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri istinat duvarlarının yapılacağı alanların temel açma çalışmalarını da yapıyor.

Öte yandan Başiskele Belediyesi ekipleri, Yeniköy Merkez mahallesi Vişne sokakta parke çalışması yaptı. Ayrıca Yuvacık Yakacık mahallesi Hamdi Taşdemir caddesinde alt yapı çalışmalarında zarar gören yol da ekipler tarafından sıcak asfalt serimi yapılarak onarıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başiskele Yolları Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement