Başkale'de Tıkanan Kanalizasyon Tehlike Saçıyor - Son Dakika
Yerel

Başkale'de Tıkanan Kanalizasyon Tehlike Saçıyor

Başkale\'de Tıkanan Kanalizasyon Tehlike Saçıyor

Başkale'de okulların yakınında bulunan ve tıkanan kanalizasyon borularından taşan atık sular, öğrencilerin sağlığını olumsuz etkiliyor.

22.05.2014 11:32  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkale ilçesinde okulların yakınında bulunan ve tıkanan kanalizasyon borularından taşan atık sular, öğrencilerin sağlığını olumsuz etkiliyor.

Yeni Mahallede iki lise ihata duvarlarının hemen yanında bulunan kanalizasyon hattının tıkanmasından dolayı logarlardan taşan atık suyun çevreye yayılması öğrenci ve velilerin tepkisine neden oldu.

Kanalizasyon sularının yayılmasından dolayı çevreye kötü kokuların yayıldığını ve bunun da öğrencilerin sağlığını etkilediğini belirten veliler, yetkililerin soruna çözüm bulmasını istedi.

Kanalizasyon şebekesinin yakınında bulunan Başkale Kız Teknik ve Meslek Lisesinde de 9 aydan beri suların akmadığını ve itfaiyenin taşıdığı suyla ihtiyaçların karşılandığını dile getiren veliler, yetkili kurumların sıkıntılara karşı duyarsız kaldığını savundu.

Okulun yeni açılmasına rağmen sıkıntılarının giderilmediğini belirten öğrencilerden Kazi Demirhan, okulun yanında taşan kanalizasyonun yaydığı kötü kokudan dolayı pencereleri açamadıklarını söyledi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkale'de Tıkanan Kanalizasyon Tehlike Saçıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement