Başkale Müftülüğü Hastalara Gül ve Lokum Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Başkale Müftülüğü Hastalara Gül ve Lokum Dağıttı

Başkale Müftülüğü Hastalara Gül ve Lokum Dağıttı

Başkale Müftülüğü hastalara gül ve lokum dağıttı Engin ERTÜRK/BAŞKALE(Van), (DHA) - VAN'ın Başkale İlçesi'nde, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle hastalara gül ve lokum dağıtıldı, yoksul ailelere de gıda yardımında bulunuldu.

18.04.2015 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkale Müftülüğü hastalara gül ve lokum dağıttı

Engin ERTÜRK/BAŞKALE(Van), (DHA) - VAN'ın Başkale İlçesi'nde, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle hastalara gül ve lokum dağıtıldı, yoksul ailelere de gıda yardımında bulunuldu.

Başkale Müftülüğü, yoksul aileler ile Başkale Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları, Kutlu Doğum Haftası'nda unutmadı. Başkale Müftülüğü tarafından hazırlanan gıda paketleri, İlçe Müftüsü Zeki Serdaroğlu tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın belirlediği 54 muhtaç aileye dağıtıldı. Müftü Serdaroğlu, yaşanan savaş nedeniyle ülkelerini terk ederek 7 ay önce ilçeye yerleşen Suriyeli bir aileyi de unutmadı. 10 nüfuslu Emin Muhammed Musa'nın evine giden Müftü Serdaroğlu, aileye bir süre sohbet edip, sıkıntılarını dinledi ayrıca yardımlarının süreceğini söyledi.

Müftü Serdaroğlu, Başkale Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları da unutmadı. Kuran Kursu öğrencileri ile birlikte Başkale Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Müftü Serdaroğlu, burada ise hastalara moral vermek için gül ve lokum dağıttı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkale Müftülüğü Hastalara Gül ve Lokum Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement