Başkan Acehan'dan Öğrenci Yurtlarına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Başkan Acehan'dan Öğrenci Yurtlarına Ziyaret

Başkan Acehan\'dan Öğrenci Yurtlarına Ziyaret

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Fatma Hanım Kız ve Ulubey Erkek yurtlarını ziyaret etti.

04.10.2016 21:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Fatma Hanım Kız ve Ulubey Erkek yurtlarını ziyaret etti.

Acehan, AK Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş ve beraberindeki heyetle yaptığı ziyarette, Öğrenci Yurdu Müdürü Ozan Yurdakul'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerin, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Külliyesi'ne ulaşımlarıyla ilgili istek ve taleplerini alan Acehan, yaptığı açıklamada, dolmuşların külliyeye sürekli sefer yapacağını ifade ederek, yurtların ilçe merkezinde olmasının her yönden bir avantaj olduğunu dile getirdi.

Acehan, KYK yurtlarının beş yıldızlı otel konforunda olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Yerel yönetim olarak ilçemizdeki kurumlara özellikle de ilçemize bir değer katacak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştiren eğitim kurumlarına her zaman, her konuda desteğimiz tamdır. KYK yurtlarında kalan öğrencilerimizin konforu ve kendilerini evlerinde hissedebilmeleri açısından, hükümetimiz, Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve yerel yönetimler olarak bizler tüm gayretlerimizi sonuna kadar gösteriyoruz. Gerçekten de 5 yıldızlı bir otel konforunda yurtlara sahibiz. İlçemizde şu an KYK'ya ait üniversite öğrencilerinin kalacağı 2 yurt var. Yurtlarda kalan öğrenci sayısı ise yaklaşık 550 civarındadır. Bu rakam önümüzdeki günlerde yabancı uyruklu öğrencilerin gelmesiyle aratacaktır."

Acehan, daha sonra KYK Ulubey Erkek Yurdu Müdürlüğüne yeni atanan Hasan Yılmaz'a da ziyaret gerçekleştirdi.

Acehan, "Tüm kurumlara sürekli ifade ettiğimiz gibi her zaman vatandaşlarımızın, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yararına olacak her türlü talepte sizlerin yanındayız, destekçiniziz. Üstlenmiş olduğunuz görev, zor ve manevi yönden ağır sorumluluklar yüklenen bir görev." diye konuştu.

Yılmaz ise verilen destek dolayısıyla teşekkür ederek, "Devletimizin vatandaşına şefkat elini uzattığı bu önemli kurumlara sizlerin de önemli katkı ve emekleri var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başkan Acehan'dan Öğrenci Yurtlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement