Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, 20 Yıllık Hayalini Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, 20 Yıllık Hayalini Açıkladı

Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, 20 Yıllık Hayalini Açıkladı

AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, herkesi heyecanlandıran hayalinden bahsederek, “Benim 20 yıldır hayalim olan bir üniversite projesini Gaziosmanpaşa’ya kazandırmak istiyorum” dedi.

27.03.2014 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta ve AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik kolları tarafından birlikte organize edilen ‘Gençlik Şöleni’ Rafet El Roman konseri ile start aldı. Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Rafet El Roman’ın Gaziosmanpaşa meydanında verdiği konseri binlerce kişi izledi.

Konsere verilen arada vatandaşlara seslenen Ak Parti Gaziosmanpaşa Hasan Tahsin Usta, böyle organizasyonlarla birlikte üzerlerindeki yorgunluğu hep birlikte attıklarını belirterek, “Ancak sizlerle birlikte çok önemsediğim birkaç tane projeyi açıklamak istiyorum. Benim 20 yıldır hayalim olan bir üniversite projesini Gaziosmanpaşa’ya kazandırmak istiyorum. Alan projesini tamamlamış olduğumuz içinde; lisesi, üniversitesi, yurdu, spor kompleksi olan kendi başına bir üniversite konsepti projemizi inşallah sizlerle birlikte inşa etmiş olacağız. Bu projeyi yaparken doğal olarak sizin fikrine, önerisine ve desteğine ihtiyaç duyacağız” dedi.

Belediye Başkan Adayı Usta’ya başarı dileklerini ileten sanatçı Rafet El Roman da konserine kaldığı yerden devam etti. ‘Gençlik Şöleni’ konseri ile unutulmaz bir gece yaşayan ilçe sakinleri ise alanı doldururken şarkılara da renkli görüntülerle eşlik etti.

ABBAS RAMAZANOĞLU

İSTANBUL (İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, 20 Yıllık Hayalini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement