Başkan Adayı Kurt Bir Günde 20 Köy Ve Mezrayı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Adayı Kurt Bir Günde 20 Köy Ve Mezrayı Ziyaret Etti

Başkan Adayı Kurt Bir Günde 20 Köy Ve Mezrayı Ziyaret Etti

Bir günde 20 köy ve mezrayı ziyaret eden AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Kurt; "Bu sevgiye hizmet etmek istiyoruz" dedi.

10.03.2014 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Diyarbakır Sur İlçe Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kurt, seçim gezilerini büyük bir hızla sürdürürken, gittiği her köyde halktan büyük ilgi ve sevgi görüyor. Gördüğü ilgi karşısında oldukça sevinen Kurt, bu sevgiyle hizmet ile karşılık vermek istediğini, bu yüzden destek talep etti.

İlçe Başkanı Şafak Yontürk ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Bostanpınar Köyü, Dahli ve Ocaklar mezrası, Koyungüden Köyü ve incedal mezrası, Alibardak Köyü ve Pirhüseyin mezrası; Yarımca Köyü, Ziyaret Köyü ve Kayalar Mezrası ve Karabey Mezrası, Ziyaret köyü ve Aslantepe Mezrası, Fidanlar Köyü, Doğuçanakçı, Hacıosman ve Taraklı Köylerini ziyaret eden AK Parti Sur Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Kurt, köylü vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Karşılamalarda ve uğurlamalarda izdihamlar yaşanırken, Kurt, vatandaşlarla tek tek tokalaştı, çeşitli hediyelerde verdi. Gösterilen bu ilgi ve sevgiye hizmetle karşılık vermek istediğini ifade eden Kurt, Halkın hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Halkın noktasında incitildiğini ifade eden Kurt, şöyle dedi:
"Bunu yapmaya hazır olan insanlar yönetime talip olmalıdırlar. Dolayısıyla bizim bu anlamda gördüğümüz, maalesef halkımızın açtığı kredinin çok kötü kullanıldığı, gerekli hizmetleri alamadığı, bu konuda incitildiği ve bu incitilmiş ve burukluk içerisinde bir 5 yıl daha istemediklerini düşünüyoruz. Biz de bu anlamda bir medeniyet projesi olarak Kürt sorununun bu halkın 100 yıllık meselesini ele alıp, bırakın bu ortaçağ belediyeciliğini, bu yeni yüzyılın, küreselleşen dünyanın belediyeciliğini yapmak için gerekli donanımın, yetenek ve imkanlarını sunuyoruz. İnşallah hayırlı olur"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Başkan Adayı Kurt Bir Günde 20 Köy Ve Mezrayı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement