Başkan Adaylarından Gürpınarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Adaylarından Gürpınarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne Ziyaret

Başkan Adaylarından Gürpınarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği\'ne Ziyaret

BDP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Demirbaş ve beraberindeki heyet Gürpınarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

25.03.2014 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BDP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Demirbaş ve beraberindeki heyet Gürpınarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Başkan adayı Demirbaş'a Şahinbey ve Şehitkamil Eş Başkan adayları İl ve ilçe başkanları eşlik etti. Ziyarette başkan adayı Demirbaş hazırladıkları projeleri dernek üyeleri ile paylaşarak destek istedi. Gürpınarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Esat Yetmez ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan adayı Demirbaş'a Sur ilçesinde yaptığı çalışmalardan ötürü bir plaket takdim etti. Dernek Başkanı Yetmez, siyasilerin demokratik bir ortamda seçime gitmelerinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, "Halka hizmet eden her siyasetçinin yanındayız. Gaziantep'te yaşayan hemşerilerimizi unutmayarak bizleri ziyaret eden belediye başkan adaylarına yönetim kurulum ve üyelerim adına teşekkür ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Adaylarından Gürpınarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement