Başkan Ak'dan Twıtter Takipçilerine Tur Sürprizi - Son Dakika
Yerel

Başkan Ak'dan Twıtter Takipçilerine Tur Sürprizi

Başkan Ak\'dan Twıtter Takipçilerine Tur Sürprizi

Sosyal medyayı en aktif kullanan belediye başkanları arasında yer alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak takipçilerine güzel bir sürpriz yaptı.

16.01.2014 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyayı en aktif kullanan belediye başkanları arasında yer alan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak takipçilerine güzel bir sürpriz yaptı. Twitter adresinde sorduğu soruyu doğru cevaplayan takipçilerini önce Keçiören turuna çıkardı, ardından onlarla birlikte yemek yedi.

Twitter'da en beğenilen belediye başkanı seçilen Mustafa Ak, geçtiğimiz hafta sonu Twitter adresinden takipçileri ile bir fotoğraf paylaşarak "Burası neresi? Doğru bilenlerle bir öğle yemeği ve bir Keçiören gezisi yapacağız" mesajını yazdı. Takipçilerine cevap vermeleri için süre tanıyan Başkan Ak, daha sonra "Evet, aslında çokça gelen cevaplardan anlaşılıyor ki herkes farklı isim ve tariflerle de olsa aynı yerden bahsediyor. Ama doğrusu Çubuk Çayı olarak da bilinen, bizim Keçiören'den geçen kısmına Gümüşdere dediğimiz derenin 5 yıl önceki hali, şimdi böyle bir görüntü yok" diyerek doğru cevabı açıkladı. Doğru cevap veren Keçiörenlilere buluşma tarihi ve yeri bir mesaj ile bildirildi.

TUR REHBERLİĞİ YAPTI

Hafta arası doğru cevabı veren Twitter takipçileri ile buluşan Başkan Ak, onları Botanik Parkı, Deniz Dünyası, Kalaba Spor Merkezi, TOGEM binası, Yonca Yaşam Merkezi, Çaldıran Zümrüt Yaşam Alanı, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Alanı, Aktepe Spor Tesisi, Bademlik Zümrüt Yaşam Alanı, Ufuktepe Mahalle Konağı, Neşet Ertaş Kültür Merkezi, Osmangazi Şefkat Evi, Filistin Parkı, Aşık Veysel Parkı, Mevlana Kültür ve Spor Merkezi'nden oluşan bir Keçiören turuna çıkardı. Tur otobüsünde takipçileri ile birlikte seyahat eden Başkan Ak, gezdirdiği belediye tesislerinin özellikleri hakkında da bilgi verdi. Geçmişte bazılarının "Keçiören'de yapılacak bir iş kalmadı" dediklerini hatırlatan Mustafa Ak, "Ama sizlerin de gördüğü gibi biz hep Keçiören'e ihtiyacı olan tesisleri kazandırdık, hizmetleri sunduk. Sizlere hizmet etmek için önümüzdeki dönem yeniden adayım. Hizmetlerim artarak devam edecek" dedi.

TALEPLERE ANINDA ÇÖZÜM

Başarının sırrının finans ve insan kaynaklarını iyi değerlendirebilmekte yattığını söyleyen Başkan Ak, "Bu ikisini iyi değerlendirirseniz başarı kendiliğinden gelir. Ben sosyal medyayı en iyi kullanan başkanlardan bir tanesiyim. Sosyal medyada bize gelen taleplere anında çözüm üretiyoruz" diye konuştu. Tura katılan Keçiörenli vatandaşlar ise Başkan Ak'ın yaptırdığı tesislerin ne kadar nitelikli olduğunu yakından gördüklerini belirterek "Geçmiş dönemlerde daha çok süs anlamında hizmetler yapılmıştı. Sizin hizmetleriniz insan odaklı. İnşallah yaptığınız hizmetlerin önümüzdeki dönemde de artarak sürmesini istiyoruz" görüşünü dile getirdiler.

Turun ardından Başkan Ak misafirleri ile birlikte, Estergon Kalesi Örenköşk'te öğle yemeği yedi. Tanıtım gezisine katılan Hak-İş Konfederasyonu Hizmet İş Sendikası Engelliler Komitesi Başkanı Hanifi Karadağ engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerinden dolayı Başkan Ak'a tablo hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ak'dan Twıtter Takipçilerine Tur Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement