Başkan Ak, Gümüşdere İçin Keçiörenlilere Danışıyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Ak, Gümüşdere İçin Keçiörenlilere Danışıyor

Başkan Ak, Gümüşdere İçin Keçiörenlilere Danışıyor

Görevi süresince 'katılımcı belediyecilik' anlayışıyla hayata geçirdiği uygulamalarla fark yaratan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Belediyesi’nin dev marka projesi 'Gümüşdere Ihlamur Vadisi' için vatandaşlara danışıyor.

18.06.2014 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görevi süresince 'katılımcı belediyecilik' anlayışıyla hayata geçirdiği uygulamalarla fark yaratan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Belediyesi'nin dev marka projesi 'Gümüşdere Ihlamur Vadisi' için vatandaşlara danışıyor.

Vatandaşların yaşadıkları ilçe üzerinde söz hakkı olduğuna inanan Başkan Mustafa Ak, Keçiören'in çehresini değiştirecek Gümüşdere Ihlamur Vadisi Projesi için Keçiörenlilere danışıyor. Gümüşdere Ihlamur Vadisi ile ilgili bir anket çalışmasının düzenlenmesi için talimat veren Başkan Ak, projenin en önemli görsel boyutunu oluşturan kaplama betonunun nasıl olacağına vatandaşların karar vermesini istedi. 9 soruluk ankette Keçiörenlilere "Gümüşdere Ihlamur Vadisi'nde suyla temas eden duvar kaplama betonunun nasıl olmasını isterdiniz?" sorusu yöneltilerek 5 farklı kaplama betonu arasından seçim yapma hakkı tanındı.

KEÇİÖRENLİLERİN DEDİĞİ OLACAK

Keçiören'in farklı noktalarına yerleştirilen anket standlarına, vatandaşların tercih yapması amacıyla 5 farklı kaplama betonu numunesi konuldu. Beton kaplama örneklerini inceleyen Keçiörenli vatandaşlar, beğendikleri seçenekleri sırasıyla anket kağıtlarına işaretliyorlar. Anket sonucunda vatandaşlar tarafından en çok beğenilen kaplama betonu belirlenecek ve Gümüşdere Ihlamur Vadisi'nin suyla temas eden duvarı bu malzemeyle kaplanacak.

Twitter adresinden anket çalışması hakkında bilgi veren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "En güzelini vatandaşımız seçiyor anket çalışmamız devam ediyor. Gümüşdere Ihlamur Vadisi kaplaması hangisi olsun?" tweetini paylaşarak katılımcı belediyeciliğin en güzel örneğini sergiledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ak, Gümüşdere İçin Keçiörenlilere Danışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement