Başkan Ak Keçiörenlilerle İç İçe - Son Dakika
Yerel

Başkan Ak Keçiörenlilerle İç İçe

Başkan Ak Keçiörenlilerle İç İçe

Halkın içinden seçilerek göreve gelen Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören'i halkın içinden çıkmadan yönetmeye özen gösteriyor.

22.09.2014 10:53  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halkın içinden seçilerek göreve gelen Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören'i halkın içinden çıkmadan yönetmeye özen gösteriyor.

Halkın sorunlarını halkın içinde olarak çözeceğine inanan Başkan Ak, göreve geldiği günden beri ilçeyi karış karış geziyor. Mahalle ziyaretlerini düzenli olarak sürdüren Başkan Ak, vatandaşlarla sohbet ederek, onların sıkıntı ve taleplerini dinliyor. Mahalleleri vatandaşlarla birlikte gezen Başkan Ak, esnafları da işyerlerinde ziyaret ederek hatırlarını soruyor. Ziyaretleri sırasında devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ak, Keçiören Belediyesi ekiplerinden çalışmalar ile ilgili bilgi alıyor. Mahalle ziyaretlerinde çocukları da unutmayan Başkan Ak, yanında getirdiği oyuncakları çocuklara hediye ediyor.

Katılımcı belediyeciliğe önem verdiğini vurgulayan Mustafa Ak, bu ilke doğrultusunda vatandaşlarla sık sık biraraya gelerek onların her türlü talep ve sıkıntılarını dinlemeye özen gösterdiğini söyledi. Makamında oturmayı değil, vatandaşlar ile iç içe olmayı tercih ettiğini ifade eden Başkan Ak, "Vatandaşlarımızla mahallerimizin sorun ve sıkıntılarını yerinde görerek anında müdahale ediyoruz. Ayrıca devam eden çalışmaları da mahalle sakinleriyle birlikte denetliyor, onların görüş ve önerilerini dikkate alıyoruz" dedi.

Başkan Ak, mahalle ziyaretlerinin yanısıra park ve bahçe sohbetlerinde de vatandaşlarla biraraya geliyor. Vatandaşlarla yakından ilgilenen, gencinden yaşlısına herkesin görüşünü alan Başkan Ak, daha güzel bir Keçiören için karar sürecine Keçiörenlileri de dahil ettiklerini, vatandaşların yaşadıkları ilçeye ilişkin görüşlerini dikkate aldıklarını belirtti. Başkan Ak, park ve bahçelerdeki sohbetlerde sıcak ve samimi bir ortam oluştuğuna da işaret etti.

Katılımcı yerel yönetim ve sosyal belediyecilik anlayışını ilke edinen Mustafa Ak, halk günleri sayesinde binlerce Keçiörenli yüz yüze görüşme imkanı buluyor. Her Çarşamba halk günlerini aralıksız sürdüren Başkan Ak, başkanlık makamının kapılarını Keçiörenlilere ardına kadar açıyor. Makamında kabul ettiği vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Ak, sorunlara anında müdahale ederek çözüm için yetkili belediye birimlerini harekete geçiriyor. Başkan Ak, halk günleri ile de yetinmeyerek Keçiörenlilerin evlerine yaptığı sürpriz ziyaretlerle vatandaşın nabzını tutuyor. İlçedeki esnafları da düzenli olarak ziyaret eden Başkan Ak, fırın, pastane, market, kuruyemişçi, taksici, eczacı gibi çeşitli meslek gruplarından Keçiörenliler ile sohbet ederek sorunlarına kulak veriyor.

Keçiörenliler ise, Başkan Ak'ın sürekli halkın içinde olmasından ve talepleri Başkana ilk elden iletme imkanı yakalamaktan duydukları memnuniyeti dile getiriyorlar. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ak Keçiörenlilerle İç İçe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement