Başkan Ak, Küçük Takipçisiyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Ak, Küçük Takipçisiyle Buluştu

Sosyal medyayı başarıyla kullanan ve yapılan bir kamuoyu araştırmasında “en çok olumlu tepki alan belediye başkanı” seçilen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Facebook’taki takipçisi 13 yaşındaki Doğa Güler’in “Başkanım bize bir kahve içmeye gelir misiniz?

26.06.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyayı başarıyla kullanan ve yapılan bir kamuoyu araştırmasında "en çok olumlu tepki alan belediye başkanı" seçilen Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Facebook'taki takipçisi 13 yaşındaki Doğa Güler'in "Başkanım bize bir kahve içmeye gelir misiniz?" mesajını görünce küçük kızın evine misafir oldu.

Daha önce Facebook'ta yayınladığı fotoğrafı paylaşan takipçileri arasından seçtiği 20 kişiyi evinde ziyaret eden, Twitter'da sorduğu soruyu doğru cevaplayan takipçilerini Keçiören turuna çıkaran Başkan Ak, bu defa küçük bir takipçisinin ricasını kırmadı. Facebook'taki takipçilerinden 13 yaşındaki Doğa'nın "Başkanım bize bir kahve içmeye gelir misiniz? Gelirseniz çok mutlu olurum" mesajını okuyan Mustafa Ak, kısa bir süre sonra Güler ailesinin kapısını çalarak güzel bir sürpriz yaptı. "Davetini gördüm. Kahve içmeye geldim" diyen Başkan Ak'ı karşısında görünce çok mutlu olan Doğa, yaptığı jestten ötürü Başkana teşekkür etti.

ESPRİLİ DİYALOGLAR

Ziyaret sırasında Başkan Ak ile Doğa arasında zaman zaman esprili diyaloglar da yaşandı. Annesinin yaptığı ikramların yenilmediğini gören Doğa, "Başkanım niye az yiyorsunuz?" diye sorunca Başkan Ak da "İftar yaptık geldik. Diğer ev ziyaretlerimizde de ikramlar oldu" yanıtını verdi. Bunun üzerine Doğa'nın "Başkanım siz kilo almazsınız. Görüyorum sizi, Keçiören'de çok geziyorsunuz. O yüzden de zayıf tutuyorsunuz kendinizi" demesine gülen Başkan Ak ise, "Evet, Keçiören'de çok geziyorum, ama yediklerime de dikkat ediyorum. Sen de dikkat et" tavsiyesinde bulundu. Kahveler gelince de "Haydi bakalım, biz Doğa ile baş başa bir kahve içelim" esprisini yaptı. Yanına oturan Doğa'ya "Yazın ne yapacaksın?" diye soran Başkan, "Kursa yazılmayı düşünüyorum" yanıtını alınca "Sen çok akıllı bir kızsın. Seni ÇODAM kurslarımıza gönderelim. Orada uzay, zeka oyunları, uçak maketi, müzik ve benzeri kurslarımız var. Oraya gitmeni öneririm" dedi.

"EVİ ÖĞRENDİNİZ ARTIK, SÜREKLİ GELİN"

"Kur'an'ı biliyor musun?" sorusuna Doğa'dan "Biliyorum, hem de tecvidli olarak" yanıtı gelince Başkan Ak, küçük kıza Kur'an ve Türk Bayrağı hediye etti. Sohbete dahil olan Doğa'nın babası Fahri Güler, "Ziyaretinizle bizi çok mutlu ettiniz" diyerek Başkan Ak'a teşekkür ederken, annesi Necla Güler de "Kızımı çok mutlu ettiniz. Allah da sizi mutlu etsin inşallah" dedi. Evden ayrılmadan önce "Bizi Facebook'ta takip etmeye devam et" diyen Başkan Ak'a "hazırcevap" Doğa'nın yanıtı ise "Evi öğrendiniz artık, sürekli gelin Mustafa Amca" oldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ak, Küçük Takipçisiyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement