Keçiören Belediye Başkanı Ak, Otizmliler İçin Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Keçiören Belediye Başkanı Ak, Otizmliler İçin Yürüdü

Keçiören Belediye Başkanı Ak, Otizmliler İçin Yürüdü

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla düzenlenen yürüyüşe, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

02.04.2016 10:00  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Keçiören Kaymakamlığı ve Keçiören Özel Eğitim Uygulama Otistik Merkezi'nin işbirliğiyle düzenlenen yürüyüşe Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Keçiören Kaymakamlığı'ndan başlayan ve Fatih Köprüsü'nde sonlanan etkinlikte Başkan Ak'ın yanı sıra Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, otizmli çocuklar ve aileleri de yer aldı. Başkan Ak, Dirim ve Kılıçgil, otistik çocukların ellerinden tutarak yürürlerken, Kalaba Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri de ellerinde "Otizmin farkındayız, onların yanındayız", "Otizme güneş olursan yarınlar daha aydınlık", "Onlar bazen ilginç ama her zaman benzersiz" ve "Farkındalık yetmez, hayatı paylaşmak gerek" yazılı pankartlar taşıdı.

Otizmlilerin yanında olduklarını göstermek istediklerini belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bu yürüyüşün amacı vatandaşlarda otizme karşı duyarlılık ve farkındalık oluşturmak. Kamuoyunun dikkatini otizmli çocukların sıkıntılarına çekmeyi hedefliyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören Belediye Başkanı Ak, Otizmliler İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement