Başkan Akcan Öğrencilere Kitap Hediye Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Akcan Öğrencilere Kitap Hediye Etti

Başkan Akcan Öğrencilere Kitap Hediye Etti

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı genelinde okuyan ilkokul öğrencilerine karne hediyesi olarak kitap hediye etti.

12.06.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı genelinde okuyan ilkokul öğrencilerine karne hediyesi olarak kitap hediye etti.

Akyazı genelinde tatil öncesi 1, 2, 3 ve 4. sınıflarda okuyan 12 bin 362 ilkokul öğrencisine Akyazı Belediyesi tarafından karneleri ile birlikte tatil ve hediyesi olarak kitap dağıtıldı. Törendeki konuşmasında bir eğitim öğretim yılını daha başarı ile geride bırakan öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Akcan, yanında getirdiği küçük ikramlarla birlikte eğitici ve öğretici tatil kitaplarını karne hediyesi olarak öğrencilere dağıttı.

Akyazı Konuralp İlköğretim Okulu'nda yapılan yetenek yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini vermek üzere Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir ile birlikte Akyazı Konuralp ilköğretim okulunda bir araya gelen Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, başarı belgelerini teslim ettikten sonra diğer öğrencilerle karşılıklı sohbet ederek karnelerinin nasıl geleceği ve derslerinin durumları hakkında bilgiler aldı. Tek tek bütün sınıfları dolaşarak öğrencileri ziyaret eden Akcan, Konuralp İlköğretim Okulu öğrencileriyle fotoğraf çektirdi.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan törende yaptığı açıklamada, "Anne ve babalar karneleri kötü gelen çocuklarını asla azarlamamalı onlarla daha yakından ilgilenerek eksiklerini görmeli ve çocuklarına tatlı hoş bir dille kırmadan incitmeden anlatmalıdır. Tatil döneminde çocukların eksiklerini kapatabilmeleri için uzun bir zamanı var işte bu dönemde yavrularımızı bir yandan hem dinlendirip hem de eksik oldukları noktalarda derslerine yardımcı olmalıyız. Hayatta büyük hedeflerin o önce okumaktan geçtiğini ileride iyi bir iş ve meslek sahibi olabilmek, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirebilmek için ailelerimizin sorumluluğu olan okumanın önemi daha şimdiden çocuklarımıza öğretebilmemiz gerekmektedir. Geleceğimizin idarecileri, doktorları, avukatları, hakimleri, savcıları, başbakanları olacak çocuklarımıza vereceğimiz önem ülkemizin geleceğini belirlemektedir. Tüm eğitim öğretim camiasına ve özellikle öğretmenlerimize geride bıraktığımız eğitim ve öğretim yılında göstermiş oldukları emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor. Karnesini alan tüm öğrencilerimizi alınlarından öpüyorum" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akcan Öğrencilere Kitap Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement