Başkan Akdemir Hasan Doğru'yu Canlı Yayında Tebrik Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Akdemir Hasan Doğru'yu Canlı Yayında Tebrik Etti

Başkan Akdemir Hasan Doğru\'yu Canlı Yayında Tebrik Etti

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “O Ses Türkiye” yarışmasında finale kalıp şampiyon olan Hasan Doğru ve ailesini İstanbul’da izleyerek yarışma sonunda tebrik etti.

21.01.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, "O Ses Türkiye" yarışmasında finale kalıp şampiyon olan Hasan Doğru ve ailesini İstanbul'da izleyerek yarışma sonunda tebrik etti.

Akdemir, Hasan Doğru ve ailesine yarışmanın yapıldığı stüdyoda destek olurken heyecanını paylaştı. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e eşi Nurten Akdemir eşlik etti. Acun Ilıca'nın hazırlayıp sunduğu "O Ses Türkiye" yarışması, dün geceki finaline seyirci olarak katılan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Hasan Doğru'nun birinci olmasından dolayı son derece mutlu olduğunu belirtti. Hasan Doğru'nun annesi ve babası ile de kuliste bir araya gelen Başkan Akdemir, ailenin heyecanına ortak oldu. Ayrıca şampiyon olan Hasan Doğru Finalin ardından tebrikleri kabul ederken Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in finale gelerek destek olmasından dolayı kendisine teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akdemir Hasan Doğru'yu Canlı Yayında Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement