Başkan Akgül, Mamaklı Kuaförlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Akgül, Mamaklı Kuaförlerle Bir Araya Geldi

Çeşitli meslek gruplarıyla bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak’ta hizmet veren bayan kuaförleri ile kahvaltıda buluştu.

20.10.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşitli meslek gruplarıyla bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak'ta hizmet veren bayan kuaförleri ile kahvaltıda buluştu.

Programa AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Mehtap Toruntay, İl Esnaf Komisyon Başkanı Mustafa Beşparmak ve Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül. "Özel bir mesleğiniz var. Bu tür toplantılar esnafımızın yaşadığı sorunları ilk ağızdan konuşarak çözüme kavuşturmamız açısından da son derece önemli. Mamak her geçen gün daha da büyüyor. Esnafımız artık çok daha bilinçli bir şekilde hizmet veriyor. Bu da bizim için son derce sevindirici" dedi.

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Mehtap Torumtay da yaşanan siyasi süreci değerlendirerek ekonomik istikrarın esnaf açısından önemini dile getirdi.

"KUAFÖRLER YAŞADIKLARI SORUNLARI DİLE GETİRDİ"

Kahvaltılı toplantıda kuaförler yaşadıkları sorunları aktardı. Akgül esnafın her zaman yanında olduğunu kaydetti. Akgül esnafın istihdamdaki rolü nedeniyle desteklenmesi ve yaşadıkları sorunların hızla çözüme kavuşturulması gerektiğini de vurguladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akgül, Mamaklı Kuaförlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement