Başkan Akgül Öğretmenlere Karanfil Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Başkan Akgül Öğretmenlere Karanfil Dağıttı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis Başkanvekili Erdal Ak ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulları ziyaret ederek, öğretmenlere karanfil dağıttı.

25.11.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis Başkanvekili Erdal Ak ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulları ziyaret ederek, öğretmenlere karanfil dağıttı.

Cebeci Kız Teknik Meslek Lisesi, Abidinpaşa Endüstri Meslek Lisesi, Zafer İlköğretim Okulu, Gazeteci Hasan Tahsin İlkokulu ve Karaağaç Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Akgül, öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutlayarak karanfil dağıttı. Öğretmenlik mesleğinin ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Akgül, öğretmenlere, "Çocuklarımız size emanet" dedi. Öğretmenlik mesleğinin bir sevgi işi olduğunu kaydeden Akgül, "Öğretmenlik mesleklerin içerisinde çok önemli ve zor bir meslektir. Hepimizin bugünlere gelmesinde öğretmenlerimizin büyük emeği var. Tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebedi hayata göç etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

MESLEĞE YENİ BAŞLAYAN 68 ÖĞRETMEN YEMİN ETTİ

Okulları ziyaretin ardından Akgül, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Mamak Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde düzenlenen Öğretmenler Günü kutlama programına katıldı. Programa Akgül'ün yanı sıra Mamak Kaymakamı Ali Mantı, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Mamak Müftüsü Muharrem Genç, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı. Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen resim, şiir ve anı dalında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edildiği programda emekli öğretmenlere de hizmet şeref belgeleri verildi. Halk oyunları gösterisi ve müzik öğretmenlerinden oluşan koronun seslendirdiği şarkılarla öğretmenlerin doyasıya eğlendiği programda 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Mamak'ta göreve yeni başlayan öğretmenler için de yemin töreni düzenlendi. 68 öğretmen Türk bayrağı etrafında yemin ederek, asaletini aldı.

"ÖĞRETMENLİK SABIR, EMEK, ÖZVERİ İSTER"

Öğretmenlik mesleğinin emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen bir meslek olduğunu kaydeden Mamak Kaymakamı Ali Mantı da, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde gece gündüz demeden özverili ve gayretli bir şekilde emek veren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun" dedi.

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Güney "Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmenliği kabul ettiği ve 24 Kasım Öğretmenler Günü olarak kutlanan bu günde tüm eğitim çalışanlarımızın Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akgül Öğretmenlere Karanfil Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement