Başkan Akgül Şiir Okudu - Son Dakika
Yerel

Başkan Akgül Şiir Okudu

Başkan Akgül Şiir Okudu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen, Mamak’taki öğretmenlerin şiir ve türküleri ile sahne aldığı Mamak’ta Bir Düş Gecesi adlı etkinliğe katıldı.

13.04.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen, Mamak'taki öğretmenlerin şiir ve türküleri ile sahne aldığı Mamak'ta Bir Düş Gecesi adlı etkinliğe katıldı.

Mamak Belediyesi Prof. Dr Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa; Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Talim Terbiye Kurulu Daire Başkanı Bekir Şirin, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Gökmenoğlu, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve çok sayıda öğretmen katıldı. Öğretmenlerin şiir ve müzik dinletisiyle sahne aldığı gecede Akgül de, Sezai Karakoç'un "Ey Sevgili" şiirini okuyarak jest yaptı.

ÖĞRETMENLER SAHNE ALDI

Fomget Halk Dansları Topluluğu'nun gösterileriyle renk kattığı gecede, öğretmenlerin seslendirdiği türküler izleyenleri büyüledi. Belediye olarak eğitimle ilgili tüm çalışmaları desteklediklerinin altını çizen Akgül, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizle bir arada olmaktan duyduğum mutluluğu dile getirmek isterim. Bu akşam öğretmenlerimiz hoş vakit geçirebildiyse ne mutlu bize" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement