Başkan Akgün, Büyükçekmece'deki Yılsonu Sergisini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Akgün, Büyükçekmece'deki Yılsonu Sergisini Gezdi

Başkan Akgün, Büyükçekmece\'deki Yılsonu Sergisini Gezdi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Halk Akademisi Sanat Merkezi Kursiyerleri’nin ‘Plastik Sanatlar Yıl Sonu Sergisi’ni gezdi.

08.06.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Halk Akademisi Sanat Merkezi Kursiyerleri'nin 'Plastik Sanatlar Yıl Sonu Sergisi'ni gezdi. Akgün, kursiyerlerin her yıl daha güzel çalışmalar yaptığını söyledi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçedeki Halk Akademisi Sanat Merkezi Kursiyerleri tarafından hazırlanan 'Plastik Sanatlar Yıl Sonu Sergisi'ni gezdi. Yoğun işlerinden dolayı serginin açılışına katılamadığını hatırlatan Başkan Akgün, sergide emeği geçen tüm hoca ve öğrencileri kutladı. Akgün, "Her yıl çıtanızı daha da yükselterek inanılmaz güzel çalışmalar ortaya koyuyorsunuz. Hepinizi tebrik ederim" dedi.

Sergiyi gezerken 40 günlük Yağmur bebeği gören Başkan Akgün, "Sergimizin en küçük ziyaretçisi Yağmur, sanatla 40 günlükken tanıştı" dedi.

"Her taşta izimiz var" diyen Hasan Akgün, eline fırçayı alıp resim yaptı. Resim yapmaya eli yatkın görünen Akgün, 'sanat hayattır' diyerek sanata olan ilgisini anlattı.

Sergi, okul öğrencileri tarafından da büyük ilgi gördü. Sergiyi gezen öğrenci grupları, yapılan çalışmalar hakkında bilgi almayı da ihmal etmedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akgün, Büyükçekmece'deki Yılsonu Sergisini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement