Başkan Akgün, Devlet Hastanesinin Yapı İzin Belgesini İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Akgün, Devlet Hastanesinin Yapı İzin Belgesini İmzaladı

Büyükçekmece Beykent’te 300 yataklı araştırma hastanesi olarak planlanan ancak daha sonra Sağlık Bakanlığı’nca devlet hastanesine dönüştürülen ve yapımı tamamlanan hastanenin ’Yapı Kullanım İzin Belgesi’ Başkan Hasan Akgün tarafından imzalandı.

20.05.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece Beykent'te 300 yataklı araştırma hastanesi olarak planlanan ancak daha sonra Sağlık Bakanlığı'nca devlet hastanesine dönüştürülen ve yapımı tamamlanan hastanenin 'Yapı Kullanım İzin Belgesi' Başkan Hasan Akgün tarafından imzalandı.

Büyükçekmece Beykent'te yapımı tamamlanan devlet hastanesini teknik heyeti ve görevli müteahhit refakatinde inceleyerek bilgi alan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, inceleme sonrası Proje Müdürü Erdinç Yanık ile devlet hastanesinin "Yapı Kullanım İzin Belgesini" imzaladı.

"BÖLGE HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN"

Bölgenin böyle bir hastaneye ihtiyaç duyduğunu belirten Başkan Akgün, "Başta Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve Büyükçekmece halkı adına teşekkür ediyorum. 19 Mayıs gibi anlamlı bir günde imzaladığımız yapı kullanım izin belgesi Büyükçekmece, Beylikdüzü ve bölge ilçelere hayırlı olsun" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akgün, Devlet Hastanesinin Yapı İzin Belgesini İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement