Başkan Akın, Germencikli Vatandaşlar ile İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Akın, Germencikli Vatandaşlar ile İftarda Buluştu

Başkan Akın, Germencikli Vatandaşlar ile İftarda Buluştu

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Ortaklar Mahallesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı.

01.07.2016 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Ortaklar Mahallesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı.

Germencik Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca her gün bir başka mahallede düzenlediği iftar organizasyonu Ortaklar Mahallesinde gerçekleştirilen İftar yemeğiyle son buldu. Germencikli vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılanan Akın, kurulan masaları tek tek dolaşıp vatandaşlara "hayırlı iftarlar" dileğinde bulundu. Başkan Ümmet Akın, mahalle sakinlerinin isteklerini de ilgi ile dinledi.

Vatandaşlar gerçekleştirilen hizmetten ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, belediyenin düzenlediği bu organizasyonla gönülleri birleştirip sıcak bir ortam oluşturduğunu söylediler.

Hastalık, yaşlılık gibi nedenlerle iftar yemeğine katılamayan vatandaşlar için mahalle muhtarları ile bağlantıya geçilerek yemekler belediye ekiplerince vatandaşların evlerine ulaştırıldı.

Germencik ve Ortaklar Mahallesi sakinleri gerçekleştirilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu tip organizasyonların özlenen eski ramazan günlerini tekrar yaşatmak adına önemli olduğunu belirttiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akın, Germencikli Vatandaşlar ile İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement