Başkan Akın, "Yeni Germencik" Projelerini Anlattı - Son Dakika
Yerel

Başkan Akın, "Yeni Germencik" Projelerini Anlattı

Başkan Akın, "Yeni Germencik" Projelerini Anlattı

MHP Germencik Belediye Başkan Adayı Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, ‘Yeni Germencik’ sloganıyla hazırladığı projelerini kamuoyuyla paylaştı.

07.03.2014 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Germencik Belediye Başkan Adayı Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, 'Yeni Germencik' sloganıyla hazırladığı projelerini kamuoyuyla paylaştı.

TBMM İdari Amiri-MHP Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Parti yönetimi, MHP Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul, MHP İlçe Teşkilatı, Germencik Belediye eski başkanlarından Ahmet Zincirci, Germencik'in kanaat önderlerinden Himmet Çondur, Hıdırbeyli belediye eski başkanlarından Ekrem Alpay ve Mursallı belediye eski başkanlarından Cumhur Çatık'ın katıldığı açılışa vatandaşlar sağanak yağışa rağmen yoğun ilgi gösterdi.

Germencik ilçe merkezi ve köylerden araçlarıyla Ortaklar'a doğru yola çıkan vatandaşlar 400 civarındaki araçlarıyla eşi görülmemiş bir konvoy oluşturdu. Ellerinde Türk bayraklarıyla Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Meydanını dolduran yaklaşık 5 bin civarındaki vatandaş, Germencik Belediye başkan adayı Ümmet Akın ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak'a büyük sevgi gösterisinde bulundu. Belediye Meclis üyelerinin tek tek tanıtıldığı toplantı, Uzunırmak ve Akın'ın konuşmaları vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle adeta mitinge dönüştü.

AKIN'DAN BİRLİKTE YÖNETME SÖZÜ

Vatandaşların sık sık slogan atarak destek verdiği Başkan Ümmet Akın; "Yeni, Büyük, Dev Germencik hedefi için yola çıktığımız bu süreçte; daha modern bir Germencik için bize verilen destek, halka ve Hakk'a hizmet etmek için artan inancımızı güçlendirdi. Aydın'a can verecek, artan gücüyle ilimize yön verecek, her anlamda kalkınmış güçlü bir Germencik için, Toplumun her kesimi ile barışık, olacağız" sözleriyle birlik mesajı verdi. Her siyasi görüşe saygı duyduklarını kaydeden Akın; Germencik'i kapalı kapılar ardından değil, vatandaşla el ele, gönül gönüle yönetmeye talip olduklarını belirtti.

YENİ GERMENCİK İÇİN DEV PROJELER

Başkan Akın'ın, 'Yeni Germencik' için hazırladığı projeler, hazırlanan sinevizyon gösterisiyle ile ilk kez kamuoyuna duyurulurken; Germencik'i, 36 mahallesi ile Aydın'da sosyal ve ekonomik olarak bir dev haline getirmeyi amaçlayan projeler vatandaştan tam not aldı.

Sağanak yağışa rağmen oluşan kalabalık ve sergilenen birlik tablosunu, "30 Mart günü sandıktan çıkacak sonucun, Yeni Germencik için başlayacak yeni dönemin bir habercisi" olarak değerlendiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak ise, Ülke ekonomisinde hak ettiği yerden uzaklaşan Aydın'ı tüm potansiyeli ile bir dev haline getirmek için projelerinin hazır olduğunu ifade ederek; Ümmet Akın'ın yerel yönetimlerdeki birikim ve tecrübesi ile Germencik için en iyi karar olacağına vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından Akın ve Uzunırmak, Atatürk Caddesi'ni dolduran coşkulu kalabalık ile MHP Ortaklar Seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akın, 'Yeni Germencik' Projelerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement