Başkan Akkaya'dan Bayan Personele Çiçek - Son Dakika
Yerel

Başkan Akkaya'dan Bayan Personele Çiçek

Başkan Akkaya\'dan Bayan Personele Çiçek

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle belediye bünyesinde çalışan bayan personelle bir araya gelerek çiçek vererek günlerini kutladı.

09.03.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle belediye bünyesinde çalışan bayan personelle bir araya gelerek çiçek vererek günlerini kutladı.

Akşehir Belediye Meclis Toplantı Salonu'ndaki etkinlikte, belediyede çalışan tüm bayan personele çiçek veren Başkan Akkaya, onların Kadınlar Günü'nü de kutladı.

Toplumda kadın erkek olarak her bireyin önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Akkaya, kadınların pozitif bir ayrımcılıkla, toplumda daha önemli bir yeri olduğunun altını çizdi. Başkan Akkaya, "Bir toplumu ayakta tutan aile, aileyi ayakta tutan da kadınlardır. Bu nedenle kadının yeri toplumumuzda daha farklıdır. Şefkat, sevgi, fedakarlık ve merhamet konusunda kadınlarımız her zaman ön planda olmuştur. Kadınlarımız; her alanda daha çok ön plana çıkarak geleceğin Türkiye'sinde söz sahibi olmaya devam edeceklerdir" diye konuştu.

Belediyede çalışan bayan personele yaptıkları özverili çalışma ve hizmetler içinde teşekkür eden Başka Akkaya, bayan personelle bir süre karşılıklı sohbet etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akkaya'dan Bayan Personele Çiçek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement