Başkan Akkaya'dan Kadınlara Karanfil - Son Dakika
Yerel

Başkan Akkaya'dan Kadınlara Karanfil

Başkan Akkaya\'dan Kadınlara Karanfil

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilçe genelindeki çeşitli kurum ve yerleri ziyaret ederek, kadınlara karanfil verip günlerini kutladı.

08.03.2015 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilçe genelindeki çeşitli kurum ve yerleri ziyaret ederek, kadınlara karanfil verip günlerini kutladı.

Başkan Akkaya ilk olarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Akşehir Öğretmenevi'nde müzikli bir kahvaltı düzenleyen Eğitim Bir-Sen Akşehir Temsilciliğinin etkinliğini ziyaret etti. Başkan Akkaya'nın bu ziyaretine Akşehir Belediye Başkan Yardımcıları Türkan Pınar Çiğdem, Yahya Yıldız ile Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel'de katıldı. Buradaki hanımlara karanfil verip günlerini kutlayan Başkan Akkaya ve beraberindekiler, daha sonra Akşehir Gazi Pazarı'na geçerek alışveriş yapan hanımlar ile satış yapan hanımlara karanfil vererek günlerini kutladı.

Pazarın ardından Akşehir Cezaevi'ne geçen heyet, cezaevindeki kadın mahkumlara da çiçek vererek günlerini kutladı. Cezaevinin ardından Akşehir'in diğer bir pazarı olan Altunkalem Mahallesi Pazarı'na geçen Başkan Akkaya ve beraberindekiler, pazarda alışveriş ve satış yapan hanımlara da karanfil verip günlerini kutladı. Başkan Akkaya ve beraberindekiler daha sonra Akşehir Nasreddin Hoca Huzurevi ile Akşehir Devlet Hastanesi'ne geçerek buradaki yaşlılar, kadın hastalar, refakatçiler ile hemşire ve bayan doktorlara karanfil vererek günlerini kutladı. Huzurevi ve Hastane ziyaretine Belediye Başkanı Salih Akkaya'nın eşi Ayşegül Akkaya'da katıldı.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Başkan Akkaya, kadınlara yılın sadece bir günü değil her zaman önem ve değer verilmesi gerektiğini belirterek, "Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar günü ama ben kadınlarımızın gününün sadece bu günden ibaret olmadığının özellikle altını çiziyorum. Bütün bir yıl boyunca yani 365 gün onların önemini vurgulamamız lazım. Çünkü bir toplumu ayakta tutan ailedir, aileyi ayakta tutan da kadınlarımızdır. Kadınlarımız; toplumumuza mal olmuş liderlerimizi ve geleceğin Türkiye'sine yön verecek bireyleri yetiştiren analarımızdır. Onun için sadece bugünden ibaret olarak değil, onları her zaman hatırlayarak ve değer vererek, annelerimizin, babaanne ve anneannelerimizin ellerini öperek, tüm kadınlarımızın yanında olarak onlara destek olmamız gerektiğini düşünüyorum. Ben bu vesileyle; tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, onlara, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarı dolu günler diliyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akkaya'dan Kadınlara Karanfil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement