Başkan Akkaya Dualarla Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Akkaya Dualarla Görevine Başladı

Başkan Akkaya Dualarla Görevine Başladı

30 Mart yerel seçimlerde Konya’nın Akşehir ilçesinde seçimi kazanan AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Akkaya, bugün Akşehir İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak Akşehir Belediyesi’ndeki görevine başladı.

03.04.2014 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart yerel seçimlerde Konya'nın Akşehir ilçesinde seçimi kazanan AK Parti Belediye Başkan Adayı Salih Akkaya, bugün Akşehir İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak Akşehir Belediyesi'ndeki görevine başladı.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, parti yönetim kurulu üyeleri ve Akşehir Belediyesi Meclisi'ne seçilen AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu'na gitti. Başkan Akkaya İlçe Seçim Kurulu Başkanı Bahtiyar Çolak'tan mazbatasını aldı. Burada kısa bir açıklama yapan Başkan Akkaya, "Demokratik bir seçim sürecini tamamladık. Ben önce Akşehir halkımıza bize bu görevi emanet ettikleri için teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle hiç merak etmesinler, onların yüzünü kara çıkarmayacağız. Güzel hizmetlerle insanlarımızı buluşturacağız" dedi. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Bahtiyar Çolak da, Başkan Salih Akkaya'yı tebrik ederek Akşehir'de güzel bir seçim atmosferi olduğuna dikkat çekti.

Daha sonra Akşehir Belediyesi'ne gelen Belediye Başkanı Salih Akkaya ve beraberindekiler eski başkan Abdülkadir Oğul ve Akşehir Belediye personeli tarafından karşılandı. Belediye binası girişinde yapılan duanın ardından makam odasına geçen Başkan Akkaya, eski başkan Abdülkadir Oğul'a çiçek verdi. Başkan Akkaya yaptığı konuşmada, "Sevgili Başkanımıza bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Akşehir halkımız adına ben de teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyorum. İnşallah bugünden itibaren bayrağı biz teslim aldık. Bayrağı takım arkadaşlarımla beraber daha yukarılara taşıma kararlılığında ve azminde olacağız" dedi. Eski Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul da, Başkan Salih Akkaya'ya çiçek vererek çalışmalarında başarılar diledi.

Devir teslimin ardından Başkan Akkaya makamına oturmadan tekrar dua edildi. Başkan Akkaya, "Seçim çalışmaları sırasında koltuk eskiten değil, ayakkabı eskiten hizmetkar olacağız demiştik. Yönetici demiyorum hizmetkar diyorum. Burası da makam değil inşallah hizmet mahali ve hizmetgah. Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım ve ilçe teşkilatımla beraber Akşehir halkımıza en güzel hizmetleri vermeye devam edeceğiz" diyerek alkışlarla makam koltuğuna oturdu.

AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs de yaptığı konuşmada, "Ben de bugünün Akşehir'imize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. 2004 yılında başlayan hizmet kervanı 2014 yılında inşallah Salih Bey'le devam etmiş olacak. Bugüne kadar görev yapan şimdiki Milletvekilimiz Mustafa Baloğlu Bey, sonra 2011 yılında bu bayrağı devir alan Abdülkadir Oğul Bey, Akşehir'imize pek çok güzel hizmetler yaptılar. İnşallah bundan sonrada bu hizmetleri Salih Bey'le Akşehir'imiz kazanmış olacak" dedi.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, daha sonra belediye personeli ve vatandaşlardan gelen tebrikleri kabul etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akkaya Dualarla Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement