Başkan Aksoy'dan Öğretmenler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Aksoy'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Aksoy\'dan Öğretmenler Günü Mesajı

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

24.11.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Aksoy, yayınladığı kutlama mesajında, "Öğretmenlik emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan en onurlu mesleklerden biridir. Büyük bir özveri ile çalışan öğretmenlerimiz, çocuklarımızı yetiştiren, verdikleri eğitimle topluma şekil veren yüce bir görevin fedakar temsilcileridir. Geçmişte olduğu gibi bugün de öğretmenlerimiz yurdun en ücra köşelerinde fedakarca çalışmakta, bulunduğu yerdeki insanlara yeni ufuklar açmak için çaba harcamaktadırlar. Dolayısıyla, ülkemizin her yönden gelişmesine vesile olmaktadırlar. Çünkü sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusu işleyecek, cevherleri bulup ortaya çıkaracak ve ülke hizmetine sunacak olan bizleri yetiştiren öğretmenlerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, emekli ve görevinin başında bulunan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, icra etmiş oldukları kutsal görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Aksoy'dan Öğretmenler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement