Başkan Aktaş'a Ziyaretçi Akını - Son Dakika
Güncel

Başkan Aktaş'a Ziyaretçi Akını

Başkan Aktaş\'a Ziyaretçi Akını

Belediye Başkanlığına yüzde 56 gibi rekor bir oyla 3. kez yeniden seçilen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ziyaretçi akınına uğruyor.

05.04.2014 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Herkesin Başkanı

İnegöllülerin büyük teveccühü ile yeniden seçilmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Herkesin Başkanı' olarak hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.
Hiçbir ayrım yapmadan kentin her yerine eşit hizmet götürmeye devam edeceğini vurgulayan Başkan Aktaş, "Aldığımız başarıda herkesin payı vardır. Tüm halkımızın bu başarıda imzası vardır. İnegöl'ü 2023 hedefi yolunda hazırlayarak büyük hizmetler vermeye devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretçi Akını

Çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri, muhtar ve vatandaşlar tarafından tebrik edilen Başkan Aktaş, "Bizleri aday adaylığı sürecinden itibaren gerek seçim sürecinde yaptığımız mitinglerde, gerek köy, belde ve mahalle ziyaretlerimizde yalnız bırakmayan, bizlerden ilgisini ve sevgisini esirgemeyen İnegöl'e gönül veren değerli gönül dostlarıma çok çok teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" dedi.

İnegöl Bize Güvendi

İnegöl'ün Bursa'nın yıldızı olacağını ifade eden Başkan Aktaş, ''Biz, geçtiğimiz 10 yıllık süreçte 'İnegöl her şeyin en iyisine layıktır' düsturuyla hareket ettik. İlçemizi sosyal, kültürel ve ekonomik olarak kalkındırmak için, düzenli ve yaşanılabilir bir şehir kültürü oluşturmak için var gücümüzle çalıştık. Yeni süreçte İnegöl daha da gelişecek, yapılacak yatırımlarla Bursa'nın ve Marmara'nın yıldızı olacaktır. Seçim çalışmalarımız süresince sizlere söz verdiğimiz projeleri, Allah'ın izniyle hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. İnegöl bize güvendi, bize sahip çıktı. Sizlerin bu güvenini boşa çıkarmayarak, 3. kez verdiğiniz emanete sahip çıkacak azim, kararlılık ve cesaret bizde var. Bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan sizlere teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Aktaş'a Ziyaretçi Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement