Başkan Alçay'dan Teknik Liseye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Alçay'dan Teknik Liseye Ziyaret

Başkan Alçay\'dan Teknik Liseye Ziyaret

Aksaray’ın Eskil İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay, önümüzdeki eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak olan Eskil Anadolu Meslek ve Teknik Lisesi’ni ziyaret etti.

18.08.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'ın Eskil İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay, önümüzdeki eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak olan Eskil Anadolu Meslek ve Teknik Lisesi'ni ziyaret etti.

Başkanı Niyazi Alçay, okulun son durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonunda konuşan Başkan Alçay, "Belediyemizin bütün fiziki imkanları ile okulumuzun yanındayız, arkasındayız. 2009'dan bu yana okulumuzun açılması yönünde çok çaba sarf ettik. İlçemizde ki çocuklarımız düz liseden mezun olup iyi bir üniversiteye yerleşemedikleri zaman, sadece emeğe dayalı işlerde çalışıyorlar. Bu okulumuz sayesinde çocuklarımızın kendi geleceklerini kendileri kurması açısından önemli bir yere sahip olacak. Eğitimini aldığı mesleklerde çalışma veya iş sahibi olma sansı olacak. Eğitim anlamında ilçemize kazandırdığımız, en iyi hizmetlerden biri olan Eskil Meslek Lisesi, ilçemize hayırlı olsun" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alçay'dan Teknik Liseye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement