Başkan Alıcık, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Başkan Alıcık, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Başkan Alıcık, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Nazilli Vergi Dairesi’nin Vergi Haftasında bu yıl 26.’sını yaptığı Geleneksel Satranç Turnuvasında başarı gösteren öğrencilere Belediye Başkanı Haluk Alıcık hediyeler verdi.

02.04.2015 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Vergi Dairesi'nin Vergi Haftasında bu yıl 26.'sını yaptığı Geleneksel Satranç Turnuvasında başarı gösteren öğrencilere Belediye Başkanı Haluk Alıcık hediyeler verdi.

Nazilli Vergi Dairesinin belirlemiş olduğu minikler kategorisinde yarışan; Fatih İlkokulu 2-B Sınıfı öğrencisi Zehra Göğebakan, Nazilli Doğa İlkokulu 3-Bsınıfı öğrencisi İpek Su Gündoğdu, Fatih İlkokulu 2-C sınıfı öğrencisi Bahar Güngör, Fatih İlkokulu 4-A sınıfı öğrencisi Rojin Güngör, Fatih İlkokulu 3-F Sınıfı öğrencisi Senem Güngör, Fatih İlkokulu 2-B Sınıfı Öğrencisi Ayça Yeloğlu ve Fatih İlkokulu 3-N sınıfı öğrencisi Sude Yüksel başkanlık makamında Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından ödüllendirildi.

Vergi Dairesinin Sponsor olarak gerçekleştirdiği satranç turnuvası ile ata sporumuz satrancın çocuklarımızın ve gençlerimizin zekalarını geliştirmeye etken olduğu gibi satranca karşı ilgi duymalarına ve sevmelerine de yardımcı olduğunu belirten Başkan Alıcık, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin beyin gelişimleri açısından büyük fayda sağlayan satrancın bu denli ilgi görmesi Belediye Başkanı olarak beni oldukça mutlu etti. Turnuvada başarı gösteren minik kardeşlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Satranç Turnuvasını organize ederek bu Sporun Nazillide gelişmesine katkıda bulunan Vergi Dairesi yetkililerine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alıcık, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement