Başkan Alıcık'dan Şehit Uzman Çavuş Kenan Karabacaklı İçin Taziye Mesajı - Son Dakika
Yerel

Başkan Alıcık'dan Şehit Uzman Çavuş Kenan Karabacaklı İçin Taziye Mesajı

Başkan Alıcık\'dan Şehit Uzman Çavuş Kenan Karabacaklı İçin Taziye Mesajı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Kenan Karabacaklı için taziye mesajı yayınladı.

04.01.2016 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Kenan Karabacaklı için taziye mesajı yayınladı.

Aydın Karacasulu Kenan Karabacak'ın Diyarbakır merkez Sur ilçesinde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyon kapsamında çıkan çatışmada ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldıktan sonra şehit olduğu haberi ile bir kez daha yüreklerin dağlandığını belirtti. Ambulansla hastaneye kaldırılan Karabacak'ın, yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit olmasından duyduğu üzüntüyü ifade eden Başkan Alıcık "03 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonda saat 22.25'te, bir kahraman kardeşimiz ağır şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Karacasulu Kenan Karabacaklı Kardeşimizin Şehadet haberinin acısını paylaşıyorum. Milletimize bu acıları yaşatanları şiddetle lanetliyor, Cenab-I Allah'tan Ailesine, Akrabalarına, Dostlarına ve Tüm Milletimize Sabrı Cemiller vermesini diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alıcık'dan Şehit Uzman Çavuş Kenan Karabacaklı İçin Taziye Mesajı - Son Dakika


Advertisement