Başkan Alıcık, İsabeyli'de Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Alıcık, İsabeyli'de Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Alıcık, İsabeyli\'de Çalışmaları Yerinde İnceledi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında daire müdürleri ve mahalle muhtarından bilgi aldı.

12.07.2014 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında daire müdürleri ve mahalle muhtarından bilgi aldı.

Başkan Alıcık'ın sık sık ziyaret ettiği İsabeyli Mahallesinde, Muhtarı Birkan Çelik ve vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşın istek ve talepleri sonucunda 30 Mart tarihinden itibaren sürdüğü çalışmaları Başkan Yardımcıları Mustafa Akkaya ve Mesut Erdemir ile İmar ve Şehircilik Müdürü Koray Öden, Fen İşleri Müdürü H. İbrahim Topçu ve Nazilli Belediyesi İsabeyli Sorumlusu Yalçın Uçar ile birlikte incelemelerde bulundu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık 30 Mart tarihinden itibaren İsabeyli'de vatandaşın talep ve istekleri doğrultusunda başlatmış olduğu yol çalışmaları, kaldırım düzenlemeleri ve parke taşı kaplama çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmaların son durumları hakkında Fen İşleri Müdürü H. İbrahim Topçu'dan bilgiler aldı. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yerel seçimler öncesi İsabeyli'de yürütülen doğalgaz çalışmaları neticesinde meydana gelen bozulan yolların onarılması ve yeni yol ve alanları düzenlemeye devam ediyor. Atatürk Bulvarı üzerindeki yarıda kalan kaldırım ve yol düzenlemelerine yaklaşık 3000 metrekare ilave yol ve kaldırım çalışması gerçekleştirerek Atatürk Bulvarını tamamen kullanımına açtı. Ayrıca Nazilli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Atatürk Bulvarı üzerinde yeşillendirme ve mevcut yeşil alanların tekrar düzenlemesi çalışmaları yaptı. Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İsabeyli'deki yürütülen çalışmalar kapsamında Yeşildere yolu üzerindeki Mesire Alanını düzenleyerek zeminini parke taşı ile kapladı. İsabeyli Mahallesinde Yeşildere ve Kurtuluş mevkilerinde çalışmalar devam ediyor.

Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren işyeri sahipleri ve vatandaşlar da Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür ederek Atatürk Bulvarı'nda uzun zamandır sürdürülen çalışmaların bitirilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alıcık, İsabeyli'de Çalışmaları Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement