Başkan Alıcık: "Organize Çevre Yolu Sanayi İçin Büyük Bir Yatırımdır" - Son Dakika
Yerel

Başkan Alıcık: "Organize Çevre Yolu Sanayi İçin Büyük Bir Yatırımdır"

Başkan Alıcık: "Organize Çevre Yolu Sanayi İçin Büyük Bir Yatırımdır"

Nazilli Belediyesi, Organize Sanayi Çevre Yolu çalışmalarına devam ediyor.

29.06.2015 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi, Organize Sanayi Çevre Yolu çalışmalarına devam ediyor. Sanayi Sitesi Genişleme bölgesinden çevre yoluna birçok tali yol açan Nazilli Belediyesi Organize Sanayi girişinde 3 bin metrekarelik ilave taş döşemesi gerçekleştiriyor.

Nazillide Organize Sanayi Bölgesi ve Küçük Sanayi Sitesinin kalkınması için yaklaşık 7 milyon liralık bir yatırım ile oluşturulan Organize Çevre Yolu'ndan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Küçük Sanayi Sitesi Genişleme Bölgesinden Organize Çevre Yoluna ulaşımın sağlanması için 7 tali yol açan Nazilli Belediyesi çevre yolunda 3 bin metrekare taş döşemesi gerçekleştiriyor. Çevre yolu inşaatını ara artel yol çalışmaları ile aynı anda yürütülüyor. Eş zamanlı yürütülen çalışmalarda Çevre yolu ve ara artel yolların yağmur atık suyu kanalizasyon, şebeke suyu, elektrik ve doğalgaz alt yapı çalışmaları bitirildi. Çevre yolunun 3 bin metrekarelik bölümünde yol zemini kilitli beton parke taşı ile kaplanıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir ve Fen İşleri Çavuşu Erol Atıcı ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yolun son durumu hakkında bilgiler aldı. Organize Çevre Yolunda çalışmaların hızla sürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Haluk Alıcık Çevre Yolunu hayata geçirirken çok yönlü çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. Alıcık "Büyük önem verdiğimiz çevre yolunu oluştururken bu yola bağlantılı birçok yeni yol açtık. Yeni Sanayi Mahallesinde konutların bulunduğu sokaklar ve dükkanların bulunduğu yolların tüm altyapı çalışmalarını tamamlayarak Organize Çevre Yolu ile bağlantılarını gerçekleştirdik. İnşallah çalışmalarımız tamamıyla bittiğinde sanayicimiz de oldukça rahat edecek" dedi.

Yeni açılan yollarla Nazilli'de sanayici için de yeni iş sahaları ve istihdam alanlarının oluştuğunu hatırlatan Alıcık, "Nazilli'nin sanayi kenti olabilmesi için belediye olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Önümüzdeki süreç içerisinde de imkanlar dahilinde bu tür hizmetlerimize Allahın izni ile devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alıcık: 'Organize Çevre Yolu Sanayi İçin Büyük Bir Yatırımdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement